11 KYSYMYSTÄ - soppaa ja sirkushuveja

11 KYSYMYSTÄ

Käsi ylös: kuka muistaa ne 90-luvun slämärit? Vihkot, joissa oli kyssäreitä ja sitten niihin vastailtiin, joskus samaan slämyyn useammankin kerran. Vitsi ne oli kyllä hauskoja. Sellaisia tee-se-itse-kaverikirjoja.

Pikkusiskoni oli löytänyt jostain lapsuudenkotini varastosta muovikassillisen meikälikan menneisyyttä. Oli kouluvihkoja täynnä tylsistyneitä piirtelyitä, oli koululaiskalentereita täynnä noloja paljastuksia, oli vihkotolkulla muistiin kirjoitettuja tekstiviestejä. Ja angstiaikojeni mustaakin mustempia runovihkoja. Ja sitten oli slämyjä. Ja decoja – kuka tunnustaa harrastaneensa niiden swappailua? Voi muistoja..

Tämä kaikki muistui mieleeni nyt, kun sain La Petite Princesse -blogista 11 kysymyksen haasteen. Totta munassa vastaan noihin kyssäreihin ja laitan haastetta eteenpäinkin. Vähäks tää mammabloggailu on hauskaa!

tulppaanit / Soppaa ja sirkushuveja

Tässä vastaukset Elisan esittämiin kysymyksiin:

1. Mikä on tärkein päivärutiinisi?

Viimeisten kuukausien aikana tärkeimmäksi on muodostunut aamut, jolloin syödään rauhassa aamupalaa ja juodaan kahvia. Nautitaan vaan tästä kahdenkeskisestä ajasta vielä kun sitä on jäljellä.

2. Paras kirja, jonka olet lukenut? Miksi?

Haluaisin vastata tähän jonkun viisaan ja filosofisen teoksen, mutta kyllä se kuulkaas vaan on koko Harry Potter -sarja, mikä on tähän muijaan eniten vaikuttanut. I know – how nerdy. Mutta oikeesti. Olen lukenut ne suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Ylioppilaskirjoituksiin luin pelkkää Potteria ja kirjoitin sekä englannista että ruotsista molemmista E:t. Tällä hetkellä yöpöydällä on saksankielinen Potter.. Ja löytyy hyllystä yksi kirja indonesiaksikin, ne opinnot nyt on vaan vähän jääneet.

3. Mihin olet aina halunnut matkustaa? Oletko toteuttanut haaveesi?

Haluaisin matkustaa kaikkialle. Yksi vielä haaveen tasolla oleva kohde on New York ja Amerikka ylipäänsä. Myös Japani kiinnostaa kovasti. Vietnam on yksi sellainen toteen käynyt unelma, jonne halajan kovasti takaisin.

4. Haluaisitko asua ulkomailla? Missä?

No haluaisin! Ja onnekseni Jaakko haluaisi kanssa. Ehkä me vielä joku kaunis päivä asutaankin vaikka Berliinissä, kunhan molempien saksanopinnot vaan tästä hitusen edistyy.

5. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi? Lasten/oma?

Kääk. Mitä tähän nyt voisi vastata. Oma vaatekaappini täyttyisi varmasti jollain kotimaisella merkillä, mihin ei vielä toistaiseksi ole ollut niin kovasti varaa panostaa. Ja koska Muikutkaan ei vielä ole syntyneet, en tiedä minkä merkin vaatteet heille parhaiten sopivat.. Tykkään kyllä kovasti esimerkiksi Metsolasta, mutta että pelkästään sitä? Ei yhtään Rodinia taikka Popia? Eeeeih, kauhea painajainen.

6. Lempikukkasi?

Auringonkukka.

7. Tärkein periaatteesi äitinä?

Oon kovasti mietiskellyt, että millainen äiti minusta tuleekaan. Tälle voisi omistaa ihan oman postauksena, joten jätän tällä kertaa tähän vastaamatta.

8. Oma juttusi, josta et luovu?

Bloggaaminen. Daa.

9. Hetki, joka on jäänyt mieleesi? Miksi?

Kuluneen vuoden aikana ikimuistoisia hetkiä on kertynyt aika paljon. Yksi ylitse muiden taitaa kuitenkin olla se plussa siinä tikussa. Toinen se, kun kätilö sanoo muina naisina täällä olevan kaksi vauvaa. Kolmas se, kun katsomme toisiamme silmiin ja sanomme tahdon. *tähän kauheesti sydämiä*

10. Oletko kenkä- vai laukkuihminen?

Kenkäihminen. Mutten mitenkään fanaattinen. Joskus nuorempana kyllä ehdottomasti sekä että. Voi luoja sitä kengän ja laukun määrää. Tällä hetkellä käytän tasan yksiä jalkaan toistaiseksi meneviä tennareita ja joululahjaksi saamaani reppua.

11. Lempipuuhasi kesällä? Aikuisten/lasten kesken?

Grillaus! Tulevaisuudessa varmaan vietetään Muikkujen kanssa paljon aikaa käytännössä takapihallamme olevalla uimarannalla eväiden kanssa. Tää eka kesä saattaa tosin hurahtaa vähän muissa puuhissa.

aamutoimisto / Soppaa ja sirkushuveja
Seuraaviin 11:en kysymykseen toivoisin vastaukset leideiltä blogeista Mamma rimpuilee, Aaltoja, Puhelias moppi sekä Mun elämä milloin siitä tuli näin (ihana). Otatteko haasteen vastaan?

 

1. Millainen on unelmien aamusi?
2. Kolme asiaa mukaan autiolle saarelle. Perustele valintasi.
3. Tämän hetken ehdoton lempikappale?
4. Yksi ja ainoa tärkein neuvosi esikoistaan odottavalle?
5. Dominoivin luonteenpiirteesi?
6. Lempivärisi?
7. Mikä kirja on nyt yöpöydälläsi?
8. Äänestitkö ja pidätkö itseäsi noin ylipäätään poliittisena ihmisenä?
9. Mitä harrastat?
10. Kerro joku kiva muisto omasta lapsuudestasi.
11. Millaisia kesälomasuunnitelmia on jo tehtynä?

 

9 Kommentit
 • Anna sanoo:

  Kiva haaste, kiitos! Vastaan, vaikka jokunen päivä saattaa taas vierähtää… :)

 • Kiku sanoo:

  Ei juma, slämärit oli ihan parhautta ja näitä blogipostauksia on hauska lukea :D

 • Emmi sanoo:

  Otan haasteen vastaan! Slämyt <3

 • Minna sanoo:

  Slämärit oli ihan parhautta. Muistan kun niitä tehtiin kaikkiin ylimääräisiin vihkoihin ja tietysti toivottiin, että joku poika kirjoittaisi oman nimen sille sivulle missä kysyttiin luokan kivoimpia tyttöjä :D

  • Hanna sanoo:

   Joo kyllä niitä slämyjä piisas. Meilläpäin pojat oli aika laiskoja osallistumaan, mutta kyllä ne aina välillä sai huijattua mukaan :D

 • Oi joi, slämyt! Niitä aikoja. Ja meillä oli kavereiden kanssa myös kirjevihkoja…90-luvun whatsapp. :D

  Kiitos, yritän ottaa tämän työn alle mahdollisimman pian. Olen huono näissä haasteissa, mutta näitä on niin kiva lukea, että täytyy saada nyt tämä tehtyä. ;)

  • Hanna sanoo:

   Hei meillä oli kans niitä kirjevihkoja! Ja sit läheteltiin tunneilla kavereille pieniä lappusia täynnä hölynpölyä (jätä jämä! lintsataaks matikka?) ja ne kans piti säästää kaikki :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.