OLGA 15 KK - soppaa ja sirkushuveja

OLGA 15 KK

Olga 15kk / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 1 v. / Soppaa ja sirkushuveja

 

Olga 1 v. / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 1 v. / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 15 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 15 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 15 kk / Soppaa ja sirkushuveja

Olga 15kk / Soppaa ja sirkushuveja
15-kuinen Olga on sellainen vekkuli likka! Hän on useimmiten iloinen ja nauravainen ja aina höpisemässä omaa hassua kieltään, jota veikka ymmärtää huomattavasti vanhempia paremmin. Hän osaa sanoa kissa ja pyytää vettä. Vauhti on kova ja Olga mielellään juoksisi kaikkialle. Paikallaan ei maltettaisi olla hetkeä pidempää ja esimerkiksi kengännauhojen solmiminen on ihan vihoviimeistä puuhaa neitokaisen mielestä.

Olga rakastaa eläimiä, musiikkia, vesileikkejä ja pehmoleluja. Hän tykkää kuperkeikoista sekä viinimarjojen syömisestä suoraan puskasta. Välillä hän hermostuu, jos vaikka väsyttää, äiti nappaa kesken juoksentelun syliin tai nälkä pääsee yllättämään ja kiljuntansa on päätä huumaavaa. Hän on kova tyttö halailemaan ja pusuttelemaan, mutta välillä tarraakin täysillä naamasta terävillä pikkusormillaan. Kissoja Olga paijaa nätisti, mutta välillä innostuu myös vähän hurjempiin rakkaudenosoituksiin. Onneksi kissat tuntuvat vain nauttivan saamastaan huomiosta ja tarpeen tullen hipsivät pois paikalta.

Olga on halutessaan jo hyvin taitava ruokailuvälineiden käyttäjä, mutta useimmiten on helpompaa syödä sormin. Hän on ruokapöydässä hitaampaa sorttia ja nautiskelee ateriansa kaikessa rauhassa. Olga on hieman ennakkoluuloinen uusia makuja kohtaan ja siirtää epäilyttävät asiat lautaseltaan sivuun. Lemppariruokaa on kaikenlaiset pastat, vaikkakin tuntuu olevan ihan päivästä kiinni, maistuuko joku ruoka vai ei. Hampaita on putkahdellut tasaiseen tahtiin ilman sen suurempia itkuja. Hampaiden harjaaminen sen sijaan ei yleensä onnistu ilman niitä itkuja – ilmeisesti hyvinkin kauheaa puuhaa koko hammaspesu.

Olga nauttii edelleen tutin tuomasta turvasta iltaisin nukkumaan käydessä. Hienosti ollaan saatu jätettyä se pois päivistä ja myös päiväunilta. Useimmiten Olga nukkuu hyvin, mutta aina välillä hän haluaa päästä vanhempien viereen keskellä yötä. Se on meistä vanhemmista kyllä vaan ihanaa.

Sellainen on meidän 15 kuukautta vanha Olga. Pippurinen minimimmi!

3 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.