2 VIIKKOA / 2,8 KILOA - soppaa ja sirkushuveja

2 VIIKKOA / 2,8 KILOA

 


  
Superdieettiä on nyt kaksi viikkoa takana. Tai no, superdieettiä ja superdieettiä, viime viikko meni vähän reisille syömisten suhteen.  Kävin nimittäin kerran lounaalla syömässä hampurilaisen, jälkkäriksi palan raakakakkua ja samana iltana vietimme vielä Ravintolakerho 2.0:n jengin kanssa rapujuhlia ravintola Sinnessä.. Enkä jaksanut punnita ruokia, join viikonloppuna pari lasia punaviiniä ja aika monena päivänä jäi välipalakin väliin tai se tuli korvattua protskupatukalla. Myös treenit on jäänyt tekemättä. Tämä äiti on ollut suoraan sanottuna aika väsynyt ja häthätään sain sen itselleni asetetun ”vaunulenkkeilyä 20 kilometriä viikossa” täyteen.

Niinpä tänään aamulla lähestyin vaakaa hieman pelokkain askelin. Mutta mitä vielä! Miinus 1,2 kiloa viime maanantaista, jipii! Yhteensä siis kahdessa viikossa tippunut 2,8 kg ja Jaakolla tasan saman verran. Nyt uudella puhdilla uuteen viikkoon – ties millainen tuo lukema olisi ollut dieettiä noudattaen.

Huomenna meillä alkaa Muikkujen kanssa vauvajumppa – riittääkse treeniksi?

10 Kommentit
 • Hanna sanoo:

  Voi miten hyvän näköisiä ruokia :) Vesi herahti kielelle! Huikea pudotus tsemppiä jatkoon!

  • Hanna sanoo:

   Kiitoksia :) Dieetilläkin voi syödä hyvin!

 • Jane sanoo:

  Nam! Täytyypäs yrittää itsekin laittaa kuria peliin, joskus kun tämä tyyppimme nyt vain suvaitsisi ilmestyä ulos tuolta mahasta.. :D

 • mintturai sanoo:

  mahtavaa te! minä taidan pinspiroitua teistä ja aloittaa itsekin tuon uudestaan :)

  • Hanna sanoo:

   Ollaan kyllä tyytyväisiä :) Kiva, jos onnistuimme vielä inspiroimaankin!

 • Ansku sanoo:

  Huisin hieno saavutus!

  Meillä alkaa maanantaina samanmoinen dieetti. Tehtiin isämiehen kanssa diili, että mies syö mitä sanon ja minä puolestani treenaan kuten hän sanoo – luulen, että minä hävisin tässä hommassa :D

  Tsemppiä teille jatkoon! Mielenkiinnolla kuulisin lisää ajatuksia tästä dieettailusta.

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Ansku! Enköhän mä vielä lisääkin kirjoittele aiheesta. Tsemppiä teille, mekin tarvittais vielä joku potkimaan persiille noiden reenien suhteen!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.