2 VUOTTA SILKKAA RAKKAUSHÖMPÖTYSTÄ - soppaa ja sirkushuveja

2 VUOTTA SILKKAA RAKKAUSHÖMPÖTYSTÄ

kukkia / Soppaa ja sirkushuveja

Ne tapas yhdessä pienessä ruokakaupassa. Tyttö oli siellä töissä ja poika asui siinä ihan naapurissa. Poika kävi hakemassa aina lattensa sieltä, vaikka tyttö lähes joka kerta polttikin sen maidon sitä vaahdottaesssaan. Kerran poika oli unohtanut lompakkonsa kotiin ja tyttö pakkasi tämän ostokset sivuun odottamaan. Siitä hetkestä eteenpäin tyttö aina vähän salaa odotti, että koska poika tulisi taas ostoksille.

2 vuotta / Soppaa ja sirkushuveja

Sitten poika bongasi tytön deitti-ilmoituksen internetistä ja lopulta rohkaistui yön pimeinä tunteina laittamaan viestiä. Ne sopi treffit ja oli siitä alkaen erottamattomia.

Nyt ne on seukannut kaksi vuotta. Ne menee ihan kohta naimisiin ja saa vauvoja. Ne on aika onnellisia.

6 Kommentit
 • emmi sanoo:

  <3 <3 <3

 • Sari sanoo:

  Ihanan söpöö! <3

 • Emilia J sanoo:

  Meillä tuli tänään tuo 2 v täyteen, ja en kyllä vois olla paljoa onnellisempi. <3 Beibi tuli vastaan just silloin kun aloin olla ihan romuna yksinäisyyteni kanssa, ja arvostan joka ainoaa hetkeä ihan kympillä. :) Meillä ei vielä häitä tai vauvoja näköpiirissä, mutta muuten oli aika nopeaa – kolmen viikon kuluttua tapaamisesta asuin jo Markuksen luona (tai en vaan enää palannut omalle asunnolleni, paitsi pakkaamaan), sitten vasta jokunen päivä sen jälkeen alettiin virallisesti seukkaamaan. ;)

  Paljon onnee teille, ja odotuksen iloa! Mie oon innoissani seurannu teidän tarinaa, vaikka vähän laiskasti kommentoinkin, yritän ryhdistäytyä! :)

  • Hanna sanoo:

   Oi ihanaa Emilia, onnea! Kiva kun kommentoit!
   Tässä iässä saakin jo tehdä nopeita peliliikkeitä, kyllähän sen tietää kun se oikea eteen astelee ;)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.