AAMUPUURON TUUNAUS - soppaa ja sirkushuveja

AAMUPUURON TUUNAUS

Hevea ruokailualusta / Soppaa ja sirkushuveja

Kaikki taaperoiden vanhemmat taitavat olla tuttuja sen seikan kanssa, että esimerkiksi aamupuurolautasen tyhjäksi syöminen on täysin sattumanvaraista hommaa. Toisinaan ruoka loppuu kesken ja myös äidin puurot katoaa lasten napoihin, toisinaan taas pari lusikallista riittää tyydyttämään aamiaisnälän.

Meillä syödään melkein aina aamuisin kaurapuuroa, joka tehdään lähituottaja Malmgårdin maailman parhaista kaurahiutaleista. Suurista hiutaleista syntyy ihanan pehmoinen puuro, kunhan malttaa sen hautua pikapuuroja pikkuisen kauemmin. Keitän puuron yleensä veden ja kauramaidon sekoitukseen, joskus joukkoon saattaa lurahtaa manteli- tai kookosmaitoakin. Valmiiseen puuroon sekoitan meri- tai ruususuolaa ja kookosöljyä.

Parasta aamupuurossa on kuitenkin lisukkeet, ainakin jos muksuilta kysytään. He kyllä napsivat ensimmäisenä marjat puuron pinnalta ja keskittyvät vasta sen jälkeen itse asiaan. Jos keskittyvät. Tässä vielä listattuna ihan parhaita puurotuunauksia – joka päivä voi tehdä hieman erilaisen!

 

AAMUPUURON TUUNAUS

mansikat, mustikat, vadelmat, puolukat, tyrnit jne. tuoreena tai pakasteena

banaani, omena, päärynä

appelsiini, mandariini

kuivatut hedelmät

hedelmäsoseet

mehukeitot ja kiisselit

pähkinät, siemenet

maapähkinä- ja mantelivoi

mausteet: kaneli, kardemumma, vanilja, lakritsi

superfoodit: siitepöly, acai-jauhe, hampunsiemenet jne.

granolat ja myslit

 
PS. Kuvissa näkyy Hevean luonnonkumista valmistetut ruokailualustat, jotka olen saanut Kiddexiltä. Yksi alusta on arvonnassa @soppahanna-tilin puolella Instagramissa, joten klikkailehan sinne osallistumaan, mikäli myrkytön ja helposti myös mukaan otettava ruokailualusta kiinnostaa!

2 Kommentit
  • Katja sanoo:

    Melko hyvä lista! Mutta siitä puuttuu jotain oleellista.. Tuossa kohta 13 vuotta sitten syntyi semmonen ihmelapsi joka veteli ilta illan perään ihan sujuvasti puoli litraa riisihiutale-puuroa ja purkillisen hillosipuleja! 😂😂😂😂

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.