AINAHAN SE ON MIELESSÄ - NIMITTÄIN LOMA! - soppaa ja sirkushuveja

AINAHAN SE ON MIELESSÄ – NIMITTÄIN LOMA!

 

loma mielessä / Soppaa ja sirkushuveja

mon tresor / Soppaa ja sirkushuveja

mon tresor / Soppaa ja sirkushuveja

Alkuvuosi on ollut aika haipakkaa. Liikkumaan oppineet hampaita tekevät kaksoset pitävät vanhemmat kiireisinä päivän (ja yön) aikana ja kun siihen yhdistää yhden levyn teon, yhden reseptivihkon teon sekä yhden kodin etsinnän, niin voinee sanoa olevansa jo vähän loman tarpeessa.

Onneksi loma häämöttää jo kulman takana. Enää pari viikkoa ja tämä konkkaronkka löytyy koneesta kohti Aasiaa. Pari viikkoa Thaimaan auringon alla tekee varmasti ihmeitä.

Jos sulla on jotain spesiaalivinkkejä kahden vauvan kanssa kaukomatkailuun, niin kerrothan. Paljon on otettu jo selvää, mutta lisätipsit ei varmasti ole pahitteeksi.

7 Kommentit
 • Mari sanoo:

  Jaakko sitten lämpeni Thaimaalle :). Hyvä hyvä! Minne päin maata olette suuntaamassa?

  • Hanna sanoo:

   Joo lämpeni se! Pari päivä Bangkokissa ja sitten Hua Hinin lähelle. Aaaaah lämpöä ja aurinkoa!

 • Ansku sanoo:

  Me oltiin joulun aikaan Afrikassa kahden alle puolivuotiaan kanssa – ainoa neuvo, minkä annan on että go with the flow :D Nauti ja rentoile – älä stressaa. Lapset on onneksi niin hurjan sopeutuvaisia :)

  Mukavaa tulevaa lomaa teille!

  • Hanna sanoo:

   Eiköhän me osata nauttia ja ottaa rennosti :) Miten tytöt reagoivat kuumuuteen?

 • Mammamiia sanoo:

  No me ei oltu kaukomailla vaan Turkissa ja mukana oli 2v ja 7kk ikänen, mut haastavaa oli niinki. Sama vinkki ku edellisellä,älä stressaa ja anna mennä omalla painollaan. Ei kannata suunnitella mitään erikoista tekemistä vaa mennä vaa lastenehdoilla tilanteen mukaan.

  Lentomatkalle mukaan jotain millä lapsia saa harhautettua helposti jos kiukku sattuu yllättämään. Ja puuduttavia korvatippoja apteekista,puoli tuntia ennen koneen nousua korviin.

  Lentokonees ei mahu vaihtaa kunnolla vaippaa vessassa ja jos mahtuu nii ilmakuopan tullessa vauva pyörii pöydäl, joten matkafiilistä vaa mukaan ja mielessä Thaimaan lämpö. :DD Meil Enni teki ripulisonnat just ku kone lähti laskeutumaan ja turvavyövalot sytty, ei muuta ku pikavauhdilla vaihtamaan koko vaatekerta… :D Perus.

  Pääasiallinen vinkki on siis Asenne kuntoon. :D Kyllä se sillä jo sujuu.

  • Hanna sanoo:

   No asenteessa tuskin on mitään vikaa täällä :D
   Miksi oli haastavaa? Meillä on tosiaan yksi suunnitelma: ottaa rennosti. Hulluahan se olis sen kummosempia miettiä kahden vauvan kanssa. Noista kauhujen lentokonevaipanvaihdoista oon kuullut muiltakin – ääks sitä odotellessa!

 • Mammamiia sanoo:

  Haastavaa lähinnä siksi, että ruokapaikkojen löytyminen klo 11 oli hankalaa, ku turkissa kaikki avautu vasta 12 (lounasaika siis) ja isompi on nälkäsenä piru. :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.