ALOHA! BLOGIRINKI SUMMER PARTY - soppaa ja sirkushuveja

ALOHA! BLOGIRINKI SUMMER PARTY

Ensimmäisen kaupallisen kampanjapostauksen myötä ajattelin hieman esitellä teille Blogirinkiä ja muistella kesäkuisia kesäjuhlia.

Blogirinki / Soppaa ja sirkushuveja

Blogirinki on Suomen ensimmäinen itsenäisten blogien blogimedia, johon kuuluu yli 100 suosittua blogia. Kategorioita on neljä: ruoka, leivonta, perhe- & lifestyle ja hyvinvointi. Soppaa ja sirkushuveja kuuluu luonnollisesti tuohon perhekastiin, myös ruokablogini Hannan soppa on mukana Ringissä.

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Blogiringin on perustanut kaksi ystävääni, Jenni Häyrinen ja Laura Hakanen – bloggaajia itsekin – ja heille sydämen asia on bloggaajien etu. Tein itse töitä Blogiringin toimistossa viime kevään ajan ja sain ykköspaikalta seurata sitä kovaa panostusta, jonka toimiston jengi pistää kampanjoihin ja työhön bloggaajien oikeuksien puolesta. Nykyään, nähtyäni koneiston kampanjoiden takana, suhtaudun hyvin erilailla kaupallisiin yhteistöihin. Teen edelleen mielelläni omiakin yhteistöitä suoraan varsinkin pienten yritysten kanssa, mutta mielelläni annan ”likaisen työn” jonkun toisen hoidettavaksi ja saan palkkion tekemästäni työstä. Blogiringissä olo ei siis estä muita yhteistöitä, mutta antaa paljon: yhteistyöpostausten rahapalkkioita enemmän arvostan huikeaa yhteisöämme, josta saa vastauksen varmastikin kaikkiin bloggaajan mieltä vaivaaviin kysymyksiin. Lisäksi Blogirinki tuntee aidosti bloggaajansa ja tarjoaa vain kullekin sopivia kamppiksia – joista tietysti saa myös kieltäytyä jos siltä jostain syystä tuntuu. Rinki järjestää myös koulutuksia (mm. valokuvauksesta, hakukoneoptimoinnista ja tekijänoikeuksista), neuvoo kaikissa bloggaajan ongelmissa (mm. mitä laittaa päälle kirjajulkkareihin tai mihin hintaan myydä valokuviaan) ja järjestää ihan killeribileitä.

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Viimeisimpiä killeribileitä vietettiin kesäkuussa Suvilahdessa. Kyseessä oli Blogiringin vuosittaiset kesäjuhlat, jonne kerääntyivät kaikki kynnelle kykenevät Rinkiläiset. Myös me piipahdimme paikalla Muikkujen kanssa – kuukauden ikäiset vauvat tosin pitivät huolen siitä, ettei todellakaan ehditty seurustelemaan kaikkien ihanien kollegoiden kanssa.

Kakkubuffa / Soppaa ja sirkushuveja

Kakkubuffa / Soppaa ja sirkushuveja

Tarjolla oli juomaa jos jonkinlaista, herkullinen noutopöytä a la Richard McCormick sekä kirsikkana kakun päällä ihan huikea kakkubuffa, jonka tuotokset olivat tietenkin omien bloggaajiemme kädenjälkeä. Kakkutaitureiden keskuudesta äänestettiin myös Dansukkerin kakkumestari – eniten ääniä sai Kakkukatri upealla kerroskakullaan.

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Blogirinki kesäjuhlat / Soppaa ja sirkushuveja

Myös lukijoiden äänestämät Kesän kuumimmat blogit palkittiin. Perheblogeista voittajaksi kruunattiin ihana Kuu Karhupoikani Koda -blogista. Kuumin ruokablogi on Chocochili ja leivontablogien ykkönen tietenkin Kinuskikissa.

Ensi kerralla jätän kyllä Muikut isukin kanssa kotiin ja tutustun paremmin kollegoihini. Ehkä myös laitan jalalla koreasti ja nautin muutaman juhlajuoman.

Mutta niin. Blogirinki. Siellä on bloggaajan hyvä olla.

2 Kommentit
  • Heips! Hyvä postaus blogiringistä. Minäkin tuonne halajan, mutta vielä ei ole liikettä suuntaan tai toiseen kuulunut. Noh, odotellaan. :)

    • Hanna sanoo:

      Hei, kiitos :)
      Ja ehkäpä odotus joku kaunis päivä palkitaan!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.