ARKIKUVA 1/52 - soppaa ja sirkushuveja

ARKIKUVA 1/52

Voi että miten tämä Sirkushuvi-blogi onkin jäänyt ihan heitteille. En aio silti jatkossakaan ottaa tästä stressiä – päivittelen milloin päivittelen, niin monet asiat tässä sekopäisessä elämässä menee tällä hetkellä edelle. 

Olen parin vuoden ajan seurannut blogeissa arkikuvapäivityksiä ja nyt aion tarttua itsekin tähän haasteeseen. Ideana on siis jakaa yksi arkikuva joka viikolta vuoden ajan. Lähiömutsin tyyliin valitsen sellaisia kuvia, joissa olen itse lasten kanssa. Vuoden kuluttua meillä on sitten ihania arkisia muistoja läjäpäin ja kuvia voi sitten myöhemmin lasten (ja lastenlasten) kanssa ihmetellä.

Tässä ensimmäisessä kuvassa syödään iltapuuroa. Olga on nyt muutaman päivän ajan vaatinut päästä syömään syliin ja mitä sisko edellä, niin sitä veikka perässä. Siinä sitten höpsötellään ja syödään välillä kaverinkin lautaselta. 

Tarttukaa hei tekin tähän haasteeseen! Arkisista tilanteista ja kommelluksista on kiva lukea ja nähdä sitä tavallista elämää – lelusotkuja ja tiskiröykkiöitä. Kai niitä muillakin on?

PS. Perustin uuden instatilin, jotta @soppahanna-tili jää kokonaan safkajutuille. Tulkaahan seuraamaan meidän muita toilailuja -> @hanna.hurtta.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.