ASUSTEONGELMA - soppaa ja sirkushuveja

ASUSTEONGELMA


  
Siis mulla on kauhia probleemi! Blogigaala on nurkan takana ja mun autfitti on vielä ihan vaiheessa! Auttakaa! Pliis!

Kävin tänään valitsemassa mekon gaalalainaan Nudgesta. Pitkähkön sovitussession päätteeksi päädyin Vieton simppeliin mustaan pellavamekkoon. Sievä mekko kaipasi jotain särmää kaverikseen, joten ostin jo pitkään haaveilemani Mary A. Jalavan Toteemieläin-sukkahousut juhlalookkia piristämään. Kengiksi saa kelvata vanhat niittikorkkarini – tennarimutsin korkokenkäkävely onkin sitten kuulkaa hassunhauskan näköistä. Eh.

Nyt täällä pohdin kuumeisesti millaisilla koruilla homman viimeistelen, ettei mee överiksikään. Hui-Hain hapsukorvikset saattaisivat olla se juttu – vai mitä? Tai Uhanan Pisarat.. Tai joku kiva ranneketju.. Sano sinä?

Tukkakin pitää vielä värjätä ja kynnet lakata. Ja koittaa olla syömättä kaikenmaailman herkkuja, jotta tuo hämmentävän pientä kokoa oleva kolttu mahtuu vielä perjantai-iltana päälleni.

Ruokablogini Hannan soppahan on ehdolla Suomen parhaaksi ruokablogiksi ensimmäistä kertaa pidettävässä The Blog Awards Finlandissa. Gaala pidetään perjantai-iltana ja meillä on lastenvahdit buukattuna ja etkoskumppa kylmässä. Bileeeeet!

2 Kommentit
  • Aivan mahtava asu! Ja nuo sukkahousut, todella tyylikkäät ja aivan varmasti kaiken sen arvoisia. Minä suosittelen hapsukorviksia, mutta ehkä joku muu väri kuin musta? Tuomaan vähän lisää särmää.

    Minä olen kätevästi kipeänä, mutta onpahan aikaa ommella mekko loppuun. Ompelin sen jo kertaalleen, mutta purin aloitin uudelleen kun ei tullut tarpeeksi minun tyylinen. Olen hullu :D

  • Salla sanoo:

    Ihana asu ja varsinkin noi sukkikset!! Mä tykkään noista Piia hui-hain koruista ja musta ne vois olla kivat:)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.