BABY DATE - soppaa ja sirkushuveja

BABY DATE

Muikut ja kaverit / Soppaa ja sirkushuveja

baby date, muikut ja kaverit / Soppaa ja sirkushuveja

Baby date / Soppaa ja sirkushuveja

Esmi / Soppaa ja sirkushuveja

SD-kakku / Soppaa ja sirkushuveja

Mä sydän mun mammat.

Yksi ensimmäisiä asioita, joita tein saatuani tietää raskaudestani, oli mammaryhmään liittyminen. Hakeuduin vauvafoorumin kautta salaiseen  Facebook-ryhmään, jossa oli muita odottavia äitejä, joilla oli samassa kuussa laskettu aika. Ryhmä kasvoi melko isoksi ja tietysti hormonihullujen naisten laumassa syntyi vähän yhtä sun toista draamaa ja lopulta aika moni otti ja poistui. Myös minä.

Poislähteneiden kesken perustettiin uusi ryhmä, johon kuulun edelleen ja joka on täynnä arvokasta vertaistukea antavia upeita äitejä. Mutta sain tuolloin myös viestin yhdeltä alkuperäisestä ryhmästä tutulta naiselta, että perustetaanko oma ihan pieni ryhmä, jossa olisi vain meitä jo aiemmassa ryhmässä vähän enemmän ystävystyneitä ja läheiseltä tuntuvia mammoja.

Näinhän me sitten tehtiin. Tämän ryhmän naisista on tullut kuukausien kuluessa mielettömän tärkeitä ystäviä, joiden kanssa on jaettu syvimpiä tuntoja ja heitetty hervotonta läppää. Olemme kokeneet yhdessä jo paljon ja olleet toistemme tukena niin ilossa kuin surussa. Tapasin osaa heistä keväällä Turussa ja eilen sain kolme heistä meille kylään vauvoineen.

On niin hassua, miten ihmiset, joita on tavannut livenä vain paristi tai ei koskaan, tuntuvat niin tutuilta ja juttu luistaa heti ensi hetkestä. Höpöttelimme, joimme kahvia, söimme tekemääni dieettikakkua ja hyssyttelimme vauvojamme vuorotellen.

Toivottavasti pian saamme koko akkalauman saman katon alle. Pikkujouluja jo suunnitellaan.

Möhikset! I love you!

2 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.