BID & IBA 2016 KONEPAJAN BRUNOLLA - soppaa ja sirkushuveja

BID & IBA 2016 KONEPAJAN BRUNOLLA

BID 2016, Laura ja Ronja / Soppaa ja sirkushuveja

BID 2016, Laura ja Ronja / Soppaa ja sirkushuveja

BID 2016, Fresita / Soppaa ja sirkushuveja

IBA minä ja Jaakko / Soppaa ja sirkushuveja

Hannan soppa, IBA / Soppaa ja sirkushuveja

Plakaatti ja kukkapuska / Soppaa ja sirkushuveja

Lauantaina oli ihan huippuhauska päivä! Hyppäsin aamusesta bussiin ja suuntasin Helsinkiin Konepajan Brunolle, jossa järjestettiin pohjoismaiden suurin bloggaajatapahtuma Bloggers Inspiration Day, tuttavallisemmin BID. Illalla sitten oli vuorossa IBA, eli Inspiration Blog Awards gaala.

BID on järjestetty jo vuosien ajan bloggaajien verkostoitumista ja yhteistyökumppaneihin tutustumista varten. Päivän aikana tapasin monia ihania kollegoita, otin upeat joulunpunaiset lakkaukset kynsiin Fresitan osastolla ja kullanhohtoisen silmämeikin Max Factorin pisteellä. Ihan perus lauantai. Not.

Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämissä tapahtumissa oli tällä kertaa erityistä syytä juhlaan, kun uudet Foodlover ja Lifie -saitit saatiin viime viikolla avattua vanhan Indiedaysin rinnalle. Blog Awardseissa sitten myös palkittiin uusien sivustojen inspiroivimpia blogeja ja tämän meidän Lifien voittajaksi tuomaristo valitsi kauniin ja monipuolisen Mami Go Go -blogin. Itsekin pääsin lavalle pokkaamaan palkinnon inspiroivimpana Foodlover vaikuttajana ruokablogini Hannan sopan kanssa. Ihan käsittämättömän upea fiilis saada tämmöinen tunnustus niin monen toinen toistaan upeamman blogin joukosta. Häkeltyneen kiitollinen täällä. 

Illan tunnelman nostattamisesta vastasivat Elias Gould ja Kauriinmetsästäjät. Tämä mummo ei näitä artisteja etukäteen tiennytkään, mutta ei se hauskanpitoa estänyt. Herkullista sapuskaa loihti Teemu Laurell Shelter-ravintolansa kanssa. Muiden lähtiessä jatkoille puolilta öin hipsimme me Jaakon kanssa hotellille mäkkärin kautta. Skidit olivat ekaa yötä ilman jompaa kumpaa meistä, mutta isovanhempien hoitoon pystyi turvallisin mielin jättämään ja me vanhemmat kyllä nautimme pikku get awaystamme.

Kiitos vielä tapahtumien järjestäjille – hienoa työtä! Ensi vuonna sitten taas!

Kuvausseinäkuva: Henri Ilanen

Kuva minusta lavalla: Ville Malja

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.