Dolphin Bay Resort, Sam Roi Yot, Thaimaa

DOLPHIN BAY RESORT KÄNNYKKÄKUVINA

 


  
  
  
  
  

Kännykkäkuvaterveiset Dolphin Bay Resortista!

Ollaan täällä aikalailla keskellä ei mitään, Sam Roi Yot nimisellä alueella Keski-Thaimaassa. Rantaviivaa piisaa ja rauha on käsin kosketeltavaa. No okei, nyt viikonloppuna resortti on täyttynyt perheistä ja uima-altaalla käy melkoinen melske, mutta arkena oli auvoisaa. Olemme tavanneet täällä toisenkin suomalaisperheen sekä perheen, jossa oli suunnilleen saman ikäiset kaksoset kuin meidän Muikut. Aika paljon tuntuu myös olevan paikallisia viikonlopun vietossa.

Hua Hin on lähin kaupunki 45 kilometrin päässä ja sinne reissumme jatkuu huomenna. Vielä siis hetkonen lööbailua, hyvää ruokaa (tsekkaa eilinen street food -postaus Hannan sopasta!), meren kohinaa ja vedenrajassa juoksevia rapuja.

2 Kommentit
 • EK sanoo:

  Hei!

  Miten olette ratkaiset vauvojen ruokailut matkalla?

  • Hanna sanoo:

   Moikka! Ja anteeksi, kun vastauksessani on kestänyt.
   Meillä oli jonkun verran ruokia mukana Suomesta – smoothiepusseja ja puurojauhetta lähinnä. Hotelleista löytyi hyvin vauvoille syötävää. Aamupalaksi munakasta, maustamatonta jogurttia, hedelmiä, kurkkua jne. Ruoaksi tilattiin usein riisiä, höyrytettyjä kasviksia, kanaa, kalaa, hedelmiä jne. Korvike oli mukana Suomesta jauheena ja hyvä niin, en nimittäin tajunnut paikallisista tuotteista hölkäsen pöläystä.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.