EKA YÖ UUDESSA KODISSA - soppaa ja sirkushuveja

EKA YÖ UUDESSA KODISSA

   
 

Nukuimme kuluneella viikolla yhden yön uudessa kodissamme ihan vain fiilistelymielessä. 

Olemme nimittäin vielä pari viikkoa evakossa. Tällä hetkellä majailemme Jaakon vanhemmilla ja maanantaina siirrymme omille vanhemmilleni. Muiden nurkissa oleskelu on raskasta pidemmän päälle, vaikka superkiitollisia olemmekin majapaikoista. Uudessa kodissa on paljon pientä ja isompaa pintaremonttia ja helpoimmalla pääsee, kun nyt ainakin lattioiden laiton ajan majailee muualla. Keittiö pistetään uusiksi myös, mutta vielä pohditaan eri valmistajien välillä. Keittiöremppa aloitetaan siis vasta vähän myöhemmin keväällä.

No mutta se yksi omassa kodissa nukuttu yö auttaa jaksamaan. Pistimme illalla tulet pönttöuuniin ja lämmitimme saunan. Iltapala haettiin lähipizzeriasta ja aamulla keitin puurot ikiomalla kaasuhellallani. Sellanen superhyvä fiilis siellä ollessa on. Puoliksi revityistä tapeteista ja katosta puuttuvista paneeleista huolimatta. Omassa kodissa. 

6 Kommentit
 • Katri sanoo:

  Oiiii, onnea uuteen kotiin! <3 Uusia koti- ja remppapostauksia jään innolla odottamaan. :)

 • Merituuli sanoo:

  Tiedän mistä puhut ❤️

 • Mammamiia sanoo:

  Innolla odotellaan remppapostauksia. :)

 • Minttu sanoo:

  Moikka Hanna!
  Eksyin blogiisi pari kuukautta sitten, mutta vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida. Blogisi vaikuttaa tosi kivalta! Kaksosten arkea ja nyt myös remppajuttuja on kiva seurata. Olen myös ihastellut miten värikkäästi puet muikut. Itsellä 3kk esikoinen, joten kaikki vauvajutut on enemmän kuin tervetulleita! Jos vielä postaat matkajuttuja vauvanäkökulmasta, niin kaikki käytännön asiat kiinnostaa kovasti, kuten: missä lentokoneessa saa vaipan vaihdetuksi, raahasitteko täältä mukana syömistä muikuille, miten lennot meni yms. Ollaan lähdössä reissuun kesäkuussa ja koska kokemusta vauvan kanssa matkustamisesta ei ole, siksi kova tiedonnälkä.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.