ENSILUMI JA MUIKKUJEN TALVIKAMPPEET - soppaa ja sirkushuveja

ENSILUMI JA MUIKKUJEN TALVIKAMPPEET

 

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

ensilumi / Soppaa ja sirkushuveja

Niin se vaan talvi tulla tupsahti. Jotenkin kovin yllättäen. Sitä on jo niin tottunut siihen, että lunta on täällä etelässä ehkä viikon ajan joskus alkuvuodesta ja nyt sitten tämmöinen meininki. Lumikola on kaivettu varastosta ja lasten toppahaalarit otettiin käyttöön aikaisemmin kuin kuviteltiin.

Niinpä ne toppahaalarit ovatkin hitusen liian isot. Ostin ne jo viime talvena alennusmyynneistä, Hugolle kokoa 92 ja Olgalle 86. Nyt koko syksyn yritin vaihtaa niitä kokoa pienempiin, mutta onneksi en siinä onnistunut, sillä nyt nämä kuitenkin vaikuttavat melko hyviltä. Pienemmät eivät olisi välttämättä menneet koko talvea. Kuvissa näkyvien Mini Rodinin haalareiden lisäksi meillä on yksi koon 80 Pomp de Lux, jota Olga on nyt pääsääntöisesti käyttänyt. Rodinin haalarit ovat niin muhkeat, ettei Hugo pääse omin avuin takaisin jaloilleen, jos menee ulkona mukkelismakkelis, vaikka muuten sen kanssa liikkuminen sujuukin ihan hyvin. En tiedä pitäisikö kuitenkin ostaa vielä yhtä kokoa pienempi haalari Hugollekin nyt alkutalveksi..

Kenkinä meillä on Hulluilta päiviltä ostamani Vikingin Goretexit, jotka ovat toistaiseksi pitäneet varpaat mukavan lämpiminä. Huopikkaista haaveilen kylmemmille keleille. Myös Lindexin topparukkasiin olemme pienillä pakkasilla olleet tyytyväisiä, mutta kovemmille pakkasille olemme pyytäneet joulupukilta kunnon nahkarukkasia. Pipoja on parit, viime vuotiset Mini Rodinin raitapipot, mummin kutomat tupsupipot ja kuvissa näkyvät Gugguut. Lisäksi on kasa kaulureita, kaulahuiveja ja villasukkia. Niin ja villahaalarit sekä mummin tekemät kevyet villahousut ja -paidat. Ehkäpä me pärjätään, haha.

PS! Myös ulkoillessa on tärkeää, että vaipat ovat mukavat eivätkä falskaa missään tilanteessa. Me luotetaan Liberoon ja lähdettiin myös mukaan heidän blogikampanjaan. Taaperoiden isänpäivätaiteluista kertovassa postauksessani on vielä viikon ajan auki arvonta, jossa on palkintona Liberon tuotepaketti, joka sisältää vitoskoon Touch-vaippoja ja pehmoisen viltin. Käykää osallistumassa!

2 Kommentit
 • Ansku sanoo:

  Onhan nuo haalarit söpöt :) Kuin myös muksutkin ;)

  Kivatilla on muuten hyviä nahkarukkasia! Me tilattiin jo varastoon odottamaan pakkasia ja huopikkaita suunnittelin meidänkin tytöille. Itselläni ne on ainakin ihan parhaan pakkaskengät, tosin eivät kyllä juurikaan kestä märkää..

  Mutta hei laitoin jouluisen haasteen sinulle kiertoon, käy tsekkaamassa – http://jklhkibjl.blogspot.fi/2016/11/stressiton-joulu.html

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Kivat-vinkistä! Ja kiitos myös haasteesta, yritän ehtiä kirjoittamaan aiheesta täällä joulustressini keskellä :-D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.