ERÄS MAMMALOMAPÄIVÄ - soppaa ja sirkushuveja

ERÄS MAMMALOMAPÄIVÄ

Rv35+5 / Soppaa ja sirkushuveja

Konsta / Soppaa ja sirkushuveja

Veikkaan, että tähän ns. toimettomuuteen tottuu sinä päivänä, kun tulee lähtö synnärille. Koska en oikein osaa vain maata laakereillani, olin järjestänyt tänään koko päiväksi vähän ohjelmaa. Huomenna aion harjoitella tuota laakereilla makaamista, sillä nyt kyllä huomaa päiväunien jääneen välistä.

Aloitin päiväni suihkulla ja aamupalalla, jonka jälkeen treffasin ystävätärtä kaupungissa kahvien merkeissä – kiitos vain verenpainemittarin lainasta! On helpompi panikoida raskausmyrkytystä himasta käsin, kuin matkata aina neuvolaan paineita mittailemaan. Kontrollikäynnillä Naistenklinikalla maanantaina nuo paineet nimittäin olivat aika korkeat, mutta liekö syynä valkotakkikauhu vai mikä – proteiinit pissassa olivat kuitenkin ihan ok.

leffassa / Soppaa ja sirkushuveja

Päiväkahvien jälkeen tein jotain, mistä olen haaveillut jo kuukausien ajan. Aina siitä lähtien, kun joskus joulukuussa näin Rimpuilevan mamman käyneen äippälomalla yksin leffassa. Eli menin yksin leffaan. Elokuvaksi valikoitui Disneyn uusi Into the woods, joka passasi tulevan äidin mielentilaan vallan mainiosti. Ihan ääneenkin nauroin pariin otteeseen, kyllähän koko filkka oli aika aivotonta viihdettä. Eli just sopivaa.

Fria / Soppaa ja sirkushuveja

Fria cupcake / Soppaa ja sirkushuveja

Leffan jälkeen raahauduin Kanavarantaan Johan & Nyströmille, jossa tapasin Avaruusaseman Tian. Jutskailtiin ja juoruiltiin siinä tovi ennen kuin siirryimme naapurissa olevaan Kuuraan Frian blogitilaisuuteen. Tarjolla oli Vaimomatskuu -blogin Juulian ja Hyvän olon kokki Santerin valmistamia herkkuja jos jonkunlaisia. Tilaisuuden lopuksi koristelimme itse kuppikakkuja – täytyy kyllä kehaista noita Frian valmismuffinsseja: oikein hyviä. Eli pakastimeen vaan sellaisia yllätyskeliaakikkovieraita varten. Kantsii tsekata myös kuorrutusreseptit Juulian blogista!

Sellanen mammalomapäivä tänään. Ilta menikin sohvalla pötkötellessä ja mammaryhmän kanssa morsetellessa. Jos huomenna jatkaisi projektia koti…

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.