GAALA LOOKS - soppaa ja sirkushuveja

GAALA LOOKS

gaala looks / Soppaa ja sirkushuveja

gaala looks / Soppaa ja sirkushuveja

Täällä on kärsitty gaalan jälkeisestä masennuksesta, eikä runosuoni ole sykkinyt ollenkaan. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin tällä kertaa syypää blogihiljaisuuteen on Snapchat (löydyn sieltä nimellä @soppahanna), jonka salojen opettelu on vienyt kaiken vauvattoman aikani. Ziisus miten koukuttava. Munhan ei koskaan sitä pitänyt edes ladata..

Mutta palataan vielä hetkeksi The Blog Awards Finland -gaalan tunnelmiin näiden kuvien myötä, jotka pikkusiskoni nappasi ennen A-lehdille lähtöämme.

Jaakon juhlalookin kruunasi joulupukin viime vuonna tuoma Coston rusetti. Mulla oli ne huisin hienot itsetehdyt korvikset, ihanat Mary A. Jalavan Toteemieläin-sukkahousut ja Nudgesta lainattu Vieton pellavamekko. Mekko oli mukava päällä ja keräsi kovasti kehuja. Toiskohan joulupukki mulle ihan ikioman sellaisen, jos kauniisti toivekirjeeseen kirjoitan..

Vietto on Minna Kaartisen vuonna 2007 perustama itsenäinen vaatemerkki, jonka vaatteet ovat kauniita ja leikkisiä. Materiaaleina on pellavan lisäksi mm. bambua, luomupuuvillaa ja teollisuuden ylijäämämateriaaleja. Kauniiden, särmikkäiden vaatteiden lisäksi Vieton mallistossa on asusteita, kuten pipoja, huiveja ja koruja.

 

..Ja sitten ei muuta kuin kohti seuraavaa blogimittelöä. Molemmat hengentuotteeni ovat nimittäin ehdolla Indiedays Blog Awardsissa. Soppaa ja sirkushuveja löytyy Lifie-kategoriasta ja Hannan soppa Foodloverista – ei muuta kuin äänestämään!

2 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.