HÄÄPÄIVÄ NO 2 - soppaa ja sirkushuveja

HÄÄPÄIVÄ NO 2


Meillä on ensi viikolla toinen hääpäivä, jonka kunniaksi karkasimme eilen Helsinkiin viettämään hieman kaksinkeskistä aikaa. Ehdimme jo kerran peruuttaa ravintola- ja hotellivarauksen, kun mummille iski raju flunssa. Ihana pappa kuitenkin soitti mun veljen ja tämän kihlatun apuvoimikseen ja pääsimme hyvillä mielin paperihäiden viettoon. 

Ravintolasuunnitelma piti tosin laittaa uusiksi ja päädyimme ihanan tunnelmalliseen Kuurnaan, jossa ruoka oli erinomaista ja palvelu mukavaa. Illallisen jälkeen suuntasimme Katariinankadulla sijaitsevaan salakapakkaan. Trillby & Chadwickin ovessa ei lue mitään, sisään pitää vain osata astua. Paikka on ihan sairaan hieno ja cocktailit kekseliäitä ja aivan liian hyviä (aamulla pohdimme yksissä tuumin, että yksi vähemmän olisi ollut hyvä). 

Parasta taisi kuitenkin olla katkeamattomat pitkät yöunet, joita seurasi kiireetön hotelliaamupala, jolla kukaan ei kaatanut maitoja pitkin pöytiä tai saanut hermoromahdusta vääränlaisen lusikan takia. Saimme vieläpä ihanaa seuraa aamiaiselle, ystäväpariskunnan ja heidän reilun kuukauden ikäisen vauvan. Kotona meitä odotti iloiset pikkutyypit, jotka vieraskoreina olivat olleet kiltisti ja nukkuneet yön hienosti. Kiitos vielä papalle, enolle ja Emilialle lastenhoidosta <3

Viime vuonnahan juhlistimme ensimmäistä hääpäiväämme juomalla kahvia pahvimukeista vastaostetun kotimme remonttipölyn keskellä. Hyvä sekin oli, mutta oli tässä ihan kiva upgreidaus.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.