#HÄMMENTYNEETMAMMAT - soppaa ja sirkushuveja

#HÄMMENTYNEETMAMMAT

Putte's Bar & Pizza / Soppaa ja sirkushuveja

Putte's bar & pizza / Soppaa ja sirkushuveja

Putte's Bar & Pizza / Soppaa ja sirkushuveja

Kuten edellisessä postauksessani mainitsinkin, oli meillä viikonloppuna mammamiitti. Just sellanen kaheleiden hormonihirviöiden mässäilytapaaminen, joten mikäs olisikaan ollut sopivampi paikka moiselle, kuin stadin parasta pizzaa tarjoileva Putte’s Bar & Pizza!

Mammamiitti / Soppaa ja sirkushuveja

Mammamiitti / Soppaa ja sirkushuveja

Mammamiitti / Soppaa ja sirkushuveja

Mammajengi / Soppaa ja sirkushuveja

Tapasimme tällä jengillä – jossa kaikilla on sama tavoite: synnyttää kesäkuussa – nyt ihkaensimmäistä kertaa, mutta eipä olisi uskonut. Nauru raikasi ja juttu luisti, onhan tässä kuitenkin jo jaettu keskenään yhtä ja toista Facebookin ryhmässämme aina parisuhdekiekuroista erilaisiin ruumiintoimintoihin.

Oikeesti nää mun mammat on kyllä maailman ihanimpia. Kaikki erilaisia, kaikki omanlaisia, kaikki niin sydämellisiä ja sympaattisia. Näkeehän se jo naamoistakin.

Jälkkärit, Johto Cafe / Soppaa ja sirkushuveja

Mammamiitti / Soppaa ja sirkushuveja

Vatsat pullollaan pizzaa siirryimme tietysti jälkkärihommiin ja yhdeksänpäinen ämmälaumamme suuntasi kaikkien mammamiittien pyhättöön (näin olen kuullut): Johtocafeseen Kamppiin. Joimme kahvia ja söimme suklaakakkua. Näköjään joku otti smoothienkin. Kahvituokion jälkeen valtasimme ensin naisten vessan ja sitten pari lastenvaateliikettä.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

9 Kommentit
 • Mammatreffit on parhaita, varsinkin sitten kun pääsee avautumaan siitä kenen lapsi huutaa eniten ja kuka nukkuu vähiten :). Vertaistuki se on mikä pistää jaksamaan!

  • Hanna sanoo:

   Hahaa – sitä siis odotellessa :P Vertaistuki on tosiaan jo nyt osoittautunut kultaakin kalliimmaksi, ihanaa kun on some ja mahdollisuus verkostoitua samassa jamassa olevien tyyppien kanssa ympäri maata :)

 • Piu sanoo:

  Heeii saakohan sinne ryhmään tulla? En uskalla muualta kysyä nii kysyn nimettömänä :D Oltiin hetki sit samassa ryhmässä siis!

 • Oliko sulla komein masu? (Ja tähän sellainen sydäntä pussaava hymiö)

  • Hanna sanoo:

   No ei me kauheesti vertailtu tällä kertaa – ehkä seuraavassa tapaamisessa on sillee vapautuneempi meno ;-)

 • Mari sanoo:

  Mulle tammimammat2013 -ryhmä on ollut tokaparasta, mitä koko lapsensaantiin on kuullut (ykkönen on tietty se ite laps). On se vaan hienoo, että nykyaikana on mahikset tällaiseenkin verkostoitumiseen ja vertaistukeen!

  • Hanna sanoo:

   No niinpä! Sä ja teidän tammimammat olikin suurin innoittaja etsiä itellekin sopiva ryhmä heti raskauden alussa, että kiitosta vaan sinne suuntaan :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.