HEI ME MENNÄÄN NAIMISIIN... - soppaa ja sirkushuveja

HEI ME MENNÄÄN NAIMISIIN…

..Viikon päästä lauantaina!

Olen nyt pariin otteeseen viimeisten viikkojen aikana löytänyt itseni tilanteesta, jossa vanha tuttu kysyy ”mitäs sulle muuta?” ja se perinteinen ”eihän tässä ihmeitä” ei vaan tunnu oikealta vastaukselta. Koska tsiisus – ihan lyhyen ajan sisään oon saamassa kaks lasta, muuttamassa rivitaloon Itä-Helsinkiin ja menossa naimisiin. NAIMISIIN.

me / Soppaa ja sirkushuveja

Kaikki on tapahtunut tavallaan tosi nopeasti, mutta kuitenkin just oikeaan aikaan. Positiivista raskaustestiä seurasi kihlat, kaksosuutisia isomman kodin etsintä ja kihloja seuraa suht luonnollisesti avioliitto. Se pieni konservatiivin hippunen, joka meistä molemmista löytyy, saneli tän naimisiinmenomeiningin tapahtuvaksi tässä vielä ennen Muikkujen syntymää. Haluamme koko perheelle saman nimen ja kaikki isyydentodisteluhommat tuntuisivat niin pöhkölle. Ja tietty me nyt vaan rrrrakastetaan toisiamme niin maan perkeleesti, että näin tän kuuluukin mennä.

Ja nyt te kaikki ystävät, sukulaiset ja kaverit, jotka epäilette hääkutsun hukkuneen postissa.. Teitä ei ole kutsuttu. Mutta ennenkuin ihan loukkaannutte ja poistatte meidät Facebook-kavereista, niin tiedoksi: kyllä me sitten jossain vaiheessa pidämme vähän isommatkin juhlat. Nää bileet on nyt sellaiset maailman pienimmät: vaan pari ihan läheisintä ystävää. Ja se maistraatin täti.

Vähän jo jännittää.

6 Kommentit
 • Sonja sanoo:

  Hei meil oli sama ajatus nyt kakkosen kohdalla. Muuut mä en oo vieläkään saanu sitä puhelua aikaseks.

  Onnea isosti! <3

  • Hanna sanoo:

   Kiitos <3
   Ja hei, nopeestihan se tapahtuu jos niikseen haluaa ;)

 • Jael sanoo:

  Mahtavat onnittelut teille molemmille!

 • Sanna sanoo:

  Tervetuloa Itään. Meillä on Roihuvuoressa 7 viikkoa vanhat kaksoset. Muutto tuli myös kaksosuutisen myötä:)

  • Hanna sanoo:

   Kiitos! Kiva kuulla että siellä suunnalla oottaa jo lähes samanikäisiä kaksoskavereita :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.