HELSINGIN PARHAAT LASTENHOITOHUONEET - soppaa ja sirkushuveja

HELSINGIN PARHAAT LASTENHOITOHUONEET

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LIBERO & BLOGIRINKI MEDIALastenhoitohuone Itis / Soppaa ja sirkushuveja

Helsingin lastenhoitohuoneet ovat tulleet tutuiksi kahden pienen vauvan kanssa kaupungilla pörrätessä. Taso vaihtelee erinomaisista ja siisteistä tiloista kuvottaviin toiletteihin, joita lastenhoitohuoneiksi kutsutaan niiden pöntön viereen aseteltujen muovituolien takia. Näistä viimeksi mainituista en aio jutustella sen enempää, keskitytään mieluummin niihin kivempiin paikkoihin.

Kun Muikut olivat ihan pieniä, kelpasi imetykseen paikka mikä hyvänsä, mutta yleensä heitin Söpö-suojan päälleni, jotta vauvalla olisi rauha ruokailla. Vaipatkin pystyi pikkuvauvalta vaihtamaan vaikka missä, mutta nuo onnelliset imetys- ja paikallaan-vaipanvaihdon-ajan-pysymisajat ovat jo ohitse. Toinen skidi kelpuuttaa nykyään pelkän tuttipullon, eikä kumpikaan todellakaan rauhoitu syömään, mikäli ympärillä tapahtuu minkäänlaista normaalista poikkeavaa äksöniä. Lastenhoitohuoneiden verhoilla eristetyt syöttöpisteet ovat siis lähes ainoa vaihtoehto myös imetyssuojan alla tuskastuville pöllöniskabeibeille.

Ja se vaipanvaihto – oh dear. Kun on pakko kääntyä ja venkoilla, niin on pakko kääntyä ja venkoilla. Koko ajan. Mutta ihme ja kumma: lastenhoitohuoneen vaipanvaihtopisteellä hengailu on ilmeisesti niin jännittävää, että vaipat vaihtuu kuin leikkiä vain.

itis lastenhoitohuone / Soppaa ja sirkushuveja

itis lastenhoitohuone / Soppaa ja sirkushuveja

itis lastenhoitohuone / Soppaa ja sirkushuveja

Parhaiten tutuksi on viimeisten yhdeksän kuukauden aikana tullut kauppakeskus Itiksen lastenhoitohuone. Tila on hieman haastavan mallinen, mutta aina on kuitenkin tuplarattaiden kanssa mahduttu. Aina siististä huoneesta löytyy pari vessaa, vaipanvaihtopisteet ja kaksi verholla suojattua ruokailusyvennystä. Imetyksen kannalta tuolit voisivat toki olla mukavampia. Lastenhoitohuoneen takaseinässä on ihana värikäs sademetsämeininki, jota muksut tykkäävät tuijotella.

forum lastenhoitohuone / Soppaa ja sirkushuveja

forum lastenhoitohuone / Soppaa ja sirkushuveja

Keskustassa lastenhoitohuonetarpeen iskiessä suunnistan yleensä Forumin yläkertaan, jossa on jokaisen Muumi-fanin iloksi sisustettu lastenhoitotila. Muhkea nojatuoli imetystä varten löytyy suojaisan verhon takaa ja telkkarissa pyörii nonstoppina Muumifilkka. Täältä löytyy syöttötuoleja, siisti vaipanvaihtopiste, vessoja, mikro ja riittävästi tilaa vaunuille.

Kampin kauppakeskuksessa on hyvä ja ennenkaikkea iso lastenhoitohuone, josta löytyy mikroa, syöttötuoleja, vaipanvaihtopisteitä, sohvia, iso vaunuparkki jne. Myös kauppakeskus Kaaren lastenhoitohuone on oivallinen. Sen sijaan Stockmannin lastenhoitotilaa välttelen viimeiseen asti, pieni tila on kummallakin käyntikerrallamme ollut valitettavan siivoton ja vaunuparkki armottoman täynnä. Ruoanmuruja kokolattiamatolla ja likaiset Tripp Trappit. Mukavien kiikkutuolien takia annoin Stokkalle toisenkin mahdollisuuden, mutta enää en mielelläni sinne palaa.

Tämä postaus on osa Blogiringin kampanjaa yhdessä Libero Touchin kanssa. Vaipanvaihtosekoilijoille lähtee muuten seuraavaksi päiväkäyttötestiin housuvaipat, josko ne saisi ilman suurta draamaa päälle. Kurkkaa myös muiden Blogirinkiläisten kampanjapostaukset, asiaa mm. kuivaksi opettelusta ja vessahätäviestinnästä!

*

Blogirinki logo / Soppaa ja sirkushuveja

yhteistyössä Libero

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.