HORMOONIHYSTERIAA - soppaa ja sirkushuveja

HORMOONIHYSTERIAA

saunakalja / soppaa ja sirkushuveja

Meillä oli tänään toka neuvola, 14+6. Neuvolatäti oli ihan innoissaan kaksosuutisista ja totta puhuen niin aletaan mekin olemaan. On jo täysin luonnollista puhua Muikuista monikossa ja pikkuhiljaa sitä alkaa tajuamaan, että niitä on tuolla oikeasti kaksi.

Kuuntelimme sydänääniä, siellä ne mennä puksuttivat, toisella syke 150 ja toisella 160. Facebookin mammaryhmässä heti alettiin diagnosoimaan kovemman sykkeen olevan pojalla ja matalamman tytöllä – saas nähdä millainen kombo sieltä lopulta syntyykään.

En tiiä oliko se ne sydänäänet vai mikä, mutta tänään on ollut kyllä itku ja hermostus herkässä. Ensin hermoilin Clas Ohlsonilla kakkukupujen kanssa, kun en niitä löytänyt info-kundin opastuksellakaan eikä se ees tullut perään näyttämään missä ne on. Lähdin kaupasta kovasti tuohtuneena itkua nieleskellen ja tyhjin käsin – aikuinen ihminen olisi voinut myös mennä kysäsemään uudestaan ja vaikka pyytää tulemaan näyttämään.. Sitten sain puhelun, että odottamani lähetys oli toimitettu ihan väärään paikaan täysin väärään aikaan – siellä menee kylmäsäilytystä vaativat safkat nyt roskiin, kun en niitä jouda sieltä ennen perjantaita noutamaan. Mistä noita idioottilähettejä oikein sikiää? (Anteeksi – oikeasti 99% kohtaamistani läheteistä on ollut supermukavia ja yhteistyökykyisiä – ehkä ne oli nää mun hormonit jotka teki tuosta tän päiväisestä tollon?)

Kotiin tultuani luin mammaryhmämme jäsenen viestin, jossa hän kertoo ensi viikolla tapahtuvasta raskaudenkeskeytyksestä. Pikkuiselta oli löytynyt seuloissa 18-trisomia, eikä siis luultavasti eläisi edes syntymäänsä asti. Niin väärin ja niin kamalaa. Ja kuitenkin oon niin onnellinen, että meidän beibeillä näyttäisi olevan kaikki hyvin. Lähetän mielessäni vuorotellen voimia mammatoverilleni suuren menetyksen edessä ja toisaalta vauvoilleni mahaan, jotta jaksavat kasvaa terveiksi ja iloisiksi lapsiksi.

Iltasella kipittelin saunomaan ja nautin alkoholittoman saunakaljan. Vähän helpotti. Ainakin rentoutti.

1 kommentti
  • Anna sanoo:

    Ruokabloggaajan äitiysblogi-spin-off, JEE! Miten mä jotenkin niin tykkään tästä konseptista ;) Jään seuraamaan innolla!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.