Hua Hin, Thaimaa - kännykkäkuvia iphone 5S

HUA HIN KÄNNYKKÄKUVINA

 

Hua Hin, Thaimaa

  
  
  

Resortilta Thaimaan matkamme jatkui pariksi yöksi läheiseen Hua Hinin kaupunkiin. Koska edellinen viikko oli kulunut leppoisissa merkeissä keskittyen syömiseen ja makoiluun Dolphin Bay Resortissa, vaihdoimme Hua Hinissä shoppailuvaihteen päälle.

Asuimme hyvin thaimaalaisittain sisustetussa Chalelarn-hotellissa, jonka valitsimme sen sijainnin (ja katolla olleen uima-altaan) takia – Night Market on ihan kivenheiton päässä hotellilta. Ihmettelimme iltabasaarin melkoista menoa molempina iltoina ja toisena päivänä kävimme myös Hua Hin Market Village -ostoskeskuksessa. Kotiintuomisiksi tarttui mm. shortseja, sandaaleja ja thaimaalaisia mausteita.

Kaksi päivää tässäkin kaupungissa oli ehdottomasti liian vähän. Tykästyimme kovasti Hua Hinin tunnelmaan, joten tulemme varmasti palaamaan kaupunkiin, kunhan Muikut ovat vähän isompia. Rannat jäi tällä kertaa kokonaan näkemättä, samoin kaikki nähtävyydet. Hua Hin tunnetaan myös kylpylöistään ja golfkentistään – jokaiselle siis jotain!

 

Onko Hua Hin tuttu kaupunki? Millaisia matkapostauksia haluaisitte vielä lukea? 

2 Kommentit
  • Enna sanoo:

    Olisi todella mukavaa lukea millaista on matkustaa kahden vauvan kanssa etenkin noin lämpimissä olosuhteissa. Haasteet ja mukavuudet vauvojen kanssa. Hauskaa olisi myös lukea ns. lomaa muikkujen näkökulmasta, mikä heistä oli huippu kivaa ja mikä ei ollut niin mielyttävää! :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.