IHANA TOUHUKAS VIIKONLOPPU - soppaa ja sirkushuveja

IHANA TOUHUKAS VIIKONLOPPU

 

Muikut lähdössä juhliin / Soppaa ja sirkushuveja

MUikut 8kk / Soppaa ja sirkushuveja

Olga / Soppaa ja sirkushuveja

Olga leikkimatolla / Soppaa ja sirkushuveja

lohivoileipäkakku / Soppaa ja sirkushuveja

hugo synttäreillä / SOppaa ja sirkushuveja

cafe peroba / Soppaa ja sirkushuveja

Hyvää maanantai-iltaa kamuset!

Mitenkäs teidän viikonloppu sujui? Me ei ehditty paljoa kotona tylsistymään, sillä mukavaa ohjelmaa oli varattuna sekä lauantaille että sunnuntaille.

Lauantaina ohjelmassa oli Muikkujen kaksoskavereiden puolivuotispippalot. Tein pikkumurusille lahjaksi lohivoileipäkakun. Mälsä veto synttärisankareiden mielestä siis, kyseessä ei nimittäin ollut mikään sormiruokailijoille soveltuva hässäkkä, mutta aikuisvieraille kakku tuntui maistuvan vauvojen vedellessä soseita. Juhlaväen äiti oli taikonut tarjottavaksi mm. moussekakkua ja suklaacookieita – jälkimmäisiä unohdin maistaa ja harmittelin sitä koko kotimatkan. Oli mukavat juhlat ja Muikut käyttäytyivät hienosti. Onnea vielä Enni ja Vilho!

Sunnuntaina suunnistimme vauvojen kanssa Leppävaaraan, jossa vietettiin ystävämme nimpparibrunssia Peroba Cafessa. Hinta-laatusuhteeltaan ihan loistava brunssi ja kahvila itsessään oli kaunis ja tunnelmallinen. Wanha punainen talo valkoisine ikkunankarmeineen seisoo mäen päällä ihan Leppävaaran aseman vieressä. Kuin olisi astunut toiseen ulottuvuuteen. Muikuille oli varattu molemmille omat syöttötuolit, mutta lähinnä he kiersivät sylistä syliin. Seuraavan kerran tämän porukan kanssa kokoontuessa jengissämme on yksi tyyppi lisää – jännittävää!

Jaakko oli duunissa koko viikonlopun, mutta nyt hänellä alkaa vapaat. Me käperrymme siis sohvan nurkkaan viinilasit kourassa leffaa katselemaan – viikonloppu number 2 alkakoot!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.