IHANIA IKEAUUTUUKSIA - soppaa ja sirkushuveja

IHANIA IKEAUUTUUKSIA

img_3604-3.jpg

img_3641.jpg

img_3645.jpg

img_3643.jpg

img_3609.jpg

Ensi viikolla kannattaa napsaista se ”ei mainoksia”-tarra pois postilaatikosta, sillä Ikean uusi kuvasto jaetaan lähes kahteen miljoonaan suomalaiseen kotiin! 

Kävin viime viikolla juhlistamassa jo 20 vuotta Suomessa ollutta Ikeaa ja uutta kuvastoa Helsingin Veturitalleilla. Esillä oli upeita uutuustuotteita ja tarjolla huippubloggaajien (Liemessä-Jennin, Isyyspakkaus-Tommin ja Hanna G.:n) kehittelemiä kakkuja. Lisäksi tilaisuudessa pääsi testaamaan lihapullien paistoa virtuaalitodellisuudessa, niin siistiä!

Uusista mallistoista pitää ehdottomasti mainita vihdoinkin Suomeen saatava Björksnäs, jonka vitriinistä haaveilen ruokahuoneeseen ja lampaantaljallisesta penkistä eteiseen. Toinen makea mallisto on Svärtan, jonka takana on muotisuunnittelija Martin Bergström ja joukko intialaisia muotialan opiskelijoita. Tummanpuhuvat tekstiilit, voimakkaat metalliesineet ja särmikkäät lasi-, paperi- ja keramiikkaesineet puhuttelevat kyllä meikäläistä! 

Muistan kyllä, kun Ikea tuli Suomeen. Ystäväni sisusti huoneensa Ikean ja Europehousen kamoilla ja olin kateudesta vihreä. Ensimmäiset omat kotini täyttyivät tottakai ikealaisilla, kunnes tuli kausi, ettei mitään saanut olla Ikeasta. Nykyään kodistamme löytyy sulassa sovussa niin Ikeaa, kuin vanhaa Lundiaa ja kierrätyskalusteita. 

Hurraa 20-vuotta Suomessa olleelle Ikealle! Millainen sun Ikea-suhteesi on?

4 Kommentit
 • Tuija Rajala sanoo:

  Tulispa se ennen tiistaita meille. Olemme lähdössä etelä suomeen kyläilemään. Sillä reissulla vois pistäytyä Ikeassa.
  Mä katon ton nettikuvaston.

  • Hanna sanoo:

   Toivotaan, että ehtis tulla. Oikeeta kuvastoa on niin paljon kivempi selailla kuin nettiä!

 • Ansku sanoo:

  Oi minäkin muistan kun Ikea avattiin Suomeen eka kertaa – ostettiin veljen kanssa sellaiset ilmatyyny nojatuolit ja ne oli mainiot! Vähän jo selailin tuota nettikuvastoa, tosin kotiin ei mahdu yhtään enempää tavaraa, mutta aina voi ajatuksen tasolla sisustaa..

  • Hanna sanoo:

   Joo ne ilmatyynynojatuolit, ai kauhee :D Kissakotiin ei sellaisia koskaan hankittu.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.