Inspiration Blog Awards & Bloggers' Inspiration Day 2016

BID & IBA 2016 TUNNELMIA

 

BID / Soppaa ja sirkushuveja

Bloggers Inspiration Day / Soppaa ja sirkushuveja

Tiskivuoren emäntä, BID 2016 / Soppaa ja sirkushuveja
Bloggers Inspiration Day / Soppaa ja sirkushuveja

Viime lauantai meni iloisissa tunnelmissa Kattilahallilla, jossa järjestettiin Indiedaysin ja Blogirinki Median Bloggers’ Inspiration Day sekä Inspiration Blog Awards.

Suuntasimme paikalle heti ovien avauduttua Tiskivuoren emäntä -blogin Heidin kanssa ja saimme ensitöiksemme pikaisen huulimeikin Meikkipää-Riialta, joka teki kauneustaikojaan Fresitan pisteellä.

Bloggers Inspiration Day / Soppaa ja sirkushuveja


Santa Maria, BID / Soppaa ja sirkushuveja

Päivätapahtumassa oli mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä, jotka tarjosivat maistiaisia, yhteistyömahdollisuuksia ja arvontoja. Oli mm. suklaata Cloettalta, inkivääriolutta Ginger Joelta, tex mexiä Santa Marialta, sisustusta Kodin1:ltä ja kameroita Olympukselta. Hassuttelua photobootheissa ja kuoharia pillillä. Puhetta hakukoneoptimoinnista ja vihapuheesta.

Kattilahallin keskelle oli pystytetty noutopöytä, jolle VRJS-Cateringin pojat olivat valmistaneet mm. aivan ihanaa vihreää gazpachoa. Samat jampat hoitivat myös illan cateringin, jolloin tarjolla oli mm. mainiota tartaria.

IBA asu / Soppaa ja sirkushuveja

Kuva:

Jaakko, minä ja Heidi

Illalla vuorossa oli vuoden tyylikkäimpien, viihdyttävimpien ja vaikuttavimpien blogien palkitseminen. Täytyy sanoa, että koko palkintojenjakotilanne meni hieman ohitse huonon akustiikan ja yleisen hälinän takia. Ruokablogini Hannan soppa oli (jostain kumman syystä) ehdolla tyylikkäimpien blogien kategoriassa, jossa ykkössijan vei ansaitusti Strictly Style.

Vielä muutama sananen meikämamman gaala looksista. Mekon minulle lahjoitti Lumoan. Musta Aura on ihanan pehmoinen päällä ja kuitenkin juhlava näyttävän pitsikauluksensa ansiosta. Tätä mekkoa tulen käyttämään varmasti paljon! Meikin ja kampauksen loihti Aarni Mikkola (Artistry by Aarni). Korvissa heilui vastikään ostamani Moimoin korvikset.

 

Kuvausseinäkuvat tapahtumista: Pauli Siuruainen & Henri Juvonen

Lisää kuvia tapahtumista täällä!

2 Kommentit
  • Ansku sanoo:

    Tuo mekko on kyllä niin kaunis! Kuin myös kantajansa toki tässä tapauksessa 😊

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.