INSTAWEEK 4/52 - soppaa ja sirkushuveja

INSTAWEEK 4/52

Koska nää tällaiset ”instaweek” -postaukset on kovasti muodissa kaikissa katu-uskottavissa lifestyle- ja mammablogeissa niin pitihän se munki lähteä leikkiin mukaan. Instagram nyt kuitenkin on mun ihan suosikki sosiaalinen media ja sen kautta tulee jaettua palasia elämästään aamusta yöhön, joka päivä.

Näen tän myös terapeuttisena toimintana – purkaa läpi edellisviikon tapahtumat ja samalla jää päiväkirjamainen merkintä elämään tänne blogiin.

instaweek 4/52 / Soppaa ja sirkushuveja

Maanantaista instafilmille tallentui illan safka, tomaatti-mozzarella-polentavuoka, jonka resepti pamahtaa Hannan sopan puolelle vielä tässä tänäiltana. Polentavuokaa kanssani oli syömässä ystäväni Tytti. Jälkkäriksi söimme Jymyn suklaajäätelöä. Puheenaiheet pyörivät mm. Tinderin ja naimisiinmenohommien ympärillä. Tietysti.

Tiistaina söimme toimiston jengin kanssa lounasta vanhojen luokkakavereideni omistamassa uudehkossa Onda-ravintolassa. Tykkäsin niin kovasti, että lyllersin illemmalla takaisin testaamaan myös a la carte -listan. Raporttia luvassa myöhemmin siellä soppablogin puolella.

Keskiviikkona ruokin itseäni töiden jälkeen parilla palasella Kobe-härkää Gaijinin lehdistötilaisuudessa. Vasemman alakulman kuvan voisi toisintaa aamu toisensa jälkeen: aamut nimittäin alkavat itse puristetulla vihermehulla. Tuossa oli selleriä, omenaa, sitruunaa ja korianteria. Vaikket uskokaan, niin oli hyvää.

instaweek 4/52 / Soppaa ja sirkushuvejaYhden aamun vietin viime viikolla raakasuklaata mussuttaen pakuriluennolla ja yhtenä iltana testasimme uuden lähipizzerian. Lounassalaatti on itseasiassa toissaviikolta, jauhelihakastike ja spaghetti taas yhden viime viikon illan pakko-saada-raskaushimotus.

Niin ja huomatkaa! Selfie stick löysi tiesi toimistollemme, voi sentään.

instaweek 4/52 / Soppaa ja sirkushuveja

Ultrakuulumisista kirjoittelinkin jo tänne ja pitihän ne meidän söpöliinien kuvat näyttää kaikille instaseuraajillekin. Perjantaina kävimme parilla kirpputorilla, Vallilan Stoorista ja Vekarakirppikseltä tarttui vähän vauvanvaatteita matkaan. Kuvassa olevat kuteet on kuitenkin bongattu FB kirppareilta, joihin olen tässä lyhyen ajan sisään kehittänyt jo suht pahalaatuisen riippuvuussuhteen.

Perjantaina nautimme lounaaksi vietnamilaista safkaa Hämeentien Asian Aromassa, söin aivan mahtavan pho-keiton ja Jaakko vähän tylsemmän makuisen bun bo:n. Pihviperjantaita vietimme aika myöhään yöllä samalla testaillen uusia päivänvalolamppuja.

instaweek 4/52 / Soppaa ja sirkushuveja

Lauantaina piti olla työpäivä, mutta enhän mä mitään saanu aikaseksi. Paitsi lounaspizzan, johon katosi jauhelihasoossin jämät ja vajaa paketti aurajuustoa. Illalla nautiskeltiin venäläisestä menosta ravintola Saslikissa. Seura oli ihanaa, ruoka keskivertoa ja palvelu hiiiiidaaaastaaa. Olispa voinu ottaa vähän vodkaa niin ei olis varmaan mitään moitittavaa.

Sunnuntaina kävimme vanhojen työkavereiden kanssa brunssilla ja Jaakon kanssa katsomassa Hobitti, vihdoinkin. Ihana elokuva, mutta kauheestihan ne tappelee ja sotii. Viikko päättyi pariin jaksoon Criminal Mindsia ja halloumisalaattiin.

Sellanen viikko se, neljäs lajissaan tänä vuonna. Jotenkin näyttäis siltä, että tää elämä pyörii ruoan ympärillä..

Instagramista mut löydät nimellä @soppahanna, tuuhan seuroihin!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.