INSTAWEEK #8 - soppaa ja sirkushuveja

INSTAWEEK #8

instaweek 8 / Soppaa ja sirkushuveja

Viime viikko oli aika kiva. Tuli syötyä hyvin ja niin sanotusti nautittua elämästä alkuviikon pikku mahatautia lukuunottamatta.

Heti maanantaina eksyttiin mieron tielle, kun kolleega houkutteli lounaalle burgerin äärelle Kuja Bar & Bistroon. Mutta olipahan hyvää. Vauvat tykkäs. Tiistaina saimme mieluisia vieraita, kun osa-aikakoiro Assi tuli meille kissoja paimentamaan. Tyyppien yhteiselo sujuu ihan kivasti – koira koittaa olla välittämättä kissoista ja päinvastoin, toki paimenkoiran hermoille käy ihan täysillä, jos kattimatit erehtyvät yhtään temmeltämään. Pari kertaa piti vähän sähistä ja haukahtaa. Niinpä esim. Kerttu tyytyi leikkimään pahvilaatikon suojassa, piilossa koiran komentavalta katseelta.

Tiistai-iltana sitten iski yrjö ja vietin yön halaillen vessanpönttöä. Keskiviikosta ei ole mitenkään selkeitä muistikuvia, nukuin koko päivän ja hereillä ollessa koitin ryystää nesteitä. Jaakko roudas mulle kaupasta sen seitsemää sorttia mehua, kun en ihan osannut päättää, mitä saattais mahdollisesti tehdä mieli. Torstaina olin kuitenkin taas elävien kirjoissa ja ruokakin alkoi maistumaan. Jos saan sanoa, niin oksennustauti on kyllä kaamein kaikista. Olen niin kiitollinen, ettei alkuraskauteen liittynyt voimakasta pahoinvointia, hallelujaa.

instaweek 8 / Soppaa ja sirkushuvejaPerjantaina juhlimme kaksivuotista rakkaustarinaamme illallisella Murussa. Sain mun murulta kaksi ruusua ja pari kehystettyä kuvaa meistä viime kesältä. Itsehän tulevana supervaimona nappasin officen nurkasta pari juomatta jäänyttä lapparia ja lahjoin niillä. En olis ehkä edes jäänyt kiinni, jos ei pulloista olis puuttunut etiketit.

Lauantaina nautimme hitaasta aamusta, haimme aamusmoothiet ja -kahvit Sis. Delistä ja löntystelimme Assin kanssa pitkin puistoja. Harrastimme myös agressiivista ruokakuvausta vietnamilaisessa hengessä ja illalla ehdimme vielä piipahtaa Anna 22:ssa, uudehkossa kahvilassa Annankadulla – samalla reissulla kävimme myös tilaamassa sormukset… Sunnuntai saattoi kulua ruokakuvausten ohella vähän kiukutellen, olen aktiivisesti pyrkinyt unohtamaan nuo huonotuuliset päiväni.

Kuten sanottu, aika kiva viikko.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.