JOULULAHJAPANIIKKI NO MORE! - soppaa ja sirkushuveja

JOULULAHJAPANIIKKI NO MORE!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: KUVAVERKKO OY & BLOGIRINKI
Kuvaverkon kuvatuotteet, joululahjaideat / Soppaa ja sirkushuveja

Kuvaverkon kuvatuotteet, joululahjaideat / Soppaa ja sirkushuveja

Kuvaverkon kuvatuotteet, joululahjaideat / Soppaa ja sirkushuveja

Kuvaverkko, joulukortit / Soppaa ja sirkushuveja

Kuvaverkon joulukortit / Soppaa ja sirkushuveja

Joulu on jo nurkan takana, myönnettävä se on. Jokavuotiseen tapaani päätin viime jouluaattona kauppakeskuksessa juostessani, että ensi vuonna hankin lahjat ajoissa, ihan varmasti hankin. Ja hah! Hankittu on!

Pääsimme nimittäin Blogiringin ja Kuvaverkon kamppiksen myötä kuvauttamaan vauvelimme Foto Profiilin studiolle ja tutustumaan Kuvaverkon laajaan kuvatuotevalikoimaan. Postauksen ensimmäinen kuva kertoo kaiken oleellisen: valikoimasta löytyy tuotteita kyllä joka lähtöön, ainoastaan tapettia ja pussilakanoita jäimme kaipaamaan. Heko heko.

Ainoa aiempi kokemukseni kuvatuotteista oli kanvaasitaulu ja tilasimmekin sellaisen mustavalkoisena makuuhuoneemme seinälle. Tauluista kuitenkin suurimman vaikutuksen teki näyttävä akryylitaulu, jota otimme normaalikoon lisäksi mineinä ajatuksena liimata magneetti niiden taakse. Niin lahjan saaja voi itse valita laittaako 17 mm paksun taulun takanreunukselle vai jääkaapin oveen. Yksi vaihtoehto taululle on myös Chroma Luxe, eli kiiltävälle MDF-levylle painettu kuva.

Isovanhemmat mielessä tilasimme kahvikuppeja, sisustustyynyliinoja ja ravintoloitsijamummille otimme tietysti essun! Ihana lahjaidea lapsille on nalle, jonka teepaidassa on kuva painatettuna.

Entäs se iänikuinen murheenkryyni nimeltänsä joulukortit.. Kuinka monena vuotena olenkaan käynyt hyvissä ajoin ostamassa tarvikkeet, että askartelenpaskartelen ne ihan itse. Jouluaattona sitten lähettelen kaikille tekstarina jonkun mukasyvällisen jouluhajatelman. Mutta ei tänä vuonna! Tänä vuonna nimittäin tilasin Kuvaverkon nettikaupasta hauskat kortit, joita koristaa meidän vauvojen nassut (on niiden korttien eteen siis jotain tehty itsekin…). Sitten kun ne kortit vielä saisi kerrankin kirjoitettua ja lähetettyä määräaikaan mennessä niin a vot!

Foto Profiili / Soppaa ja sirkushuveja

Meidän Muikut ovat söpöjä tapauksia, joita on useimmiten helppo naurattaa ja heistä saa valloittavia hymykuvia. Paitsi tietenkin silloin, kun studiolta on varattu aika ja pitäisi napsia iloisia joulukorttihenkisiä otoksia. Silloin väsyttää, vierastuttaa, itkettää ja ikeniä kutittaa. Sisko on tyhmä ja veikka tönii. Lampaantaljalla on huono, jättityynyllä huonompi ja pikkuruisella penkillä todellakin huonoin. Mikään maailman helistin tai rapistin ei kiinnosta tippaakaan ja on turha odottaa saavansa edes hymyn häivähdystä.

Kun mikään vitsi ei auta, on kaksi vaihtoehtoa: varata uusi aika ja toivoa viisikuisten olevan tuolloin yhteistyökykyisempiä tai kirjoittaa joulukorteissa mököttävien vauvojen alapuolelle ”TOSI HYVÄÄ JOULUA!”.

***

Blogirinki

Yhteistyössä Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko somessa: Facebook / Instagram / Pinterest

8 Kommentit
 • AnneH. sanoo:

  Ihanat muikut <3

 • S sanoo:

  Et nauvotellut yhteistyössä lukijoille mitään etukoodia? Hmmph. Mitä turhia..

  • Hanna sanoo:

   Tähän Blogiringin sopimaan kampanjaan ei nyt valitettavasti kuulunut etukoodia :(

 • Susanna sanoo:

  Ihania lahjoja ootte keksiny! Meilläkin suunnitelmissa lasten kuvista jotain, mutta ne menee enemmän tonne diy sarakkeelle. Nuo joulukortit on kyllä niin helpot. Itse aina niitä askartelen niska limassa. Mutta minkäs sitä itselleen voi, kun tekee mieli askarrella:D

  • Hanna sanoo:

   Juu askartelu on kivaa, kun vaan sille päälle sattuu ja jostain löytyy aikaa sille :D Tällee vauvavuotena tää tais olla ehdottomasti paras ratkaisu!

 • Kristiina sanoo:

  Ihanat tonttulakit muikuilla! Mistä ne mahtaa olla? :)

  • Hanna sanoo:

   Eiks ookin! Ne on Mainion, löytynee heidän verkkokaupasta ainakin!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.