JOULUPUKIN COSTO - soppaa ja sirkushuveja

JOULUPUKIN COSTO

Toivoin joulupukilta lahjaksi reppua.

Ennestään mulla oli söpö Vietnamista ostettu reppu, joka kuitenkin on aika huonoa tekoa ja melko pieni, joten tarvetta oli läppärin mentävälle selkärepulle. Olen aina tykännyt Fjällrävenin repuista ja nytkin kävin hypistelemässä Kånkeneita ja Rucksackeja – tuli kuitenkin tunne, etteivät ne olleet juuri oikeita.

Jaakolla meinasi mennä jo jouluruuhkissa hermo päättämättömään muijaansa ja sovittiin, että katsotaan reppua netistä. Kotimatkalla poikkesin Iso-Roballe ostamaan Jaakolle joululahjaa Coston ja Pure Wasten pop up -kaupasta ja mitäs sieltä löytyikään.

Costo reppu / Soppaa ja sirkushuveja

Costo reppu / Soppaa ja sirkushuveja

Costo on helsinkiläinen yritys, joka valmistaa kierrätysmateriaalista aivan ihastuttavia tuotteita, mm. hattuja, lippiksiä (mulla on tossa päässä heidän sähkönsininen lätsä), lompakkoja, rusetteja – ja reppuja! Koko reppuhomma oli mennyt meikämuijalta ihan ohi, mutta kun ne näin puodin seinällä, olin myyty. Soitin Jaakolle, että nyt se löyty, mene ostamaan, ihan sama mikä niistä koska kaikki on ihania!

Ja Jaakkohan meni. Ja hienon repun ostikin, eikö?

Costo rusetti / Soppaa ja sirkushuveja

Costo rusetti / Soppaa ja sirkushuveja

Jaakon pikkupaketista löytyi Coston ja Johanna Gullichsenin yhteistyössä valmistama mirri – ihan silläkin ajatuksella, että josko tässä olis kevään ja kesän mittaan tiedossa jotain pikkujuhliakin, missä moiselle voisi olla käyttöä.. Rusetin lisäksi ostin Jaakolle lahjaksi pari Pure Wasten tee-paitaa, joihin mies on kovasti tykästynyt. Nekin valmistetaan kierrätysmatskusta (vaatteiden valmistuksen leikkuujätteistä tai kehräämöiden ylijäämistä Kiinassa tai Intiassa) ja yrityksen tavoitteena onkin tehdä tekstiiliteollisuudesta kestävämpää.

Tällaisista lahjoista tulee sekä antajalle, että saajalle jotenkin vaan niin hyvä mieli. Jotain superkivaa ja ihanaa, joka myös tekee hyvää maailmalle. Jee!

Mitä teidän kuusen alta löytyi?

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.