KAIKKI VALMIINA? - soppaa ja sirkushuveja

KAIKKI VALMIINA?

Vauvoille alkaa tosiaan olla kaikki kotona valmiina, vaikka sitten syntyisivätkin tässä ihan lähipäivinä. Ainahan ne sanoo, ettei pieni lapsi muuta tarvitse kuin tissin, muutaman vaatteen ja kaukalon kotimatkaa varten, mutta ollaan me kyllä hankittu ”vähän” kaikkea muutakin.

Turvakaukalot / Soppaa ja sirkushuveja

Vaunut, Mountain Buggy Duet / Soppaa ja sirkushuveja

Mountain Buggy Duet / Soppaa ja sirkushuveja

Ne isoimmat hankinnat taisivat olla turvakaukalot ja rattaat. Jaakkohan noista rattaista stressasi heti ultran jälkeen, joten päätimme ostaa markkinoiden kapeimmat pelit. Mountain Buggyn Duetit meille siis kotiutui ja ihan sopuhintaan pari vuotta käytettyinä. Hyvin mahtuvat oviaukosta niinkuin kuvasta näkyy. Ja ne vaunuverhot loistavat poissaolollaan, kuten kuvasta näkyy.

Kaukalot oli alunperin tarkoitus ostaa uusina, ihan turvallisuussyistä. Mutta sitten tuttavat tarjosivat heidän kaksosillaan olleita Maxi Cosi Pebblejä edullisesti – juuri niitä mitä olimmekin katselleet ja ne saa adaptereilla kiinni myös rattaisiin. Käytettyjen turvakaukaloiden suhteen kannattaa kuitenkin olla varovainen ja ostaa vain luotettavalta myyjältä varmasti kolaroimattomat ja maksimissaan 8 vuotta vanhat (tuon käyttöiän suhteen ohjeet tuntuvat vaihtelevan kovasti. Jossain sanotaan viisi, jossain kymmenen..). Meillä on autossa iso fix -telakat kaukaloille, joihin istuimet saa ilmeisen näppärästi ja turvallisesti kiinnitettyä.

Imetysnurkka / Soppaa ja sirksuhuveja

Lastenhuonekin on pikkuhiljaa valmistunut, tosin toinen pinnasänky uupuu edelleen. Sillä ei tokikaan ole kiire, sillä Muikut nukkuvat melko pitkään samassa sängyssä. Ongelmana on vain löytää toinen samanlainen – ostimme tori.fistä nimittäin vanhan valkoisen rautasängyn, joka on tosi kaunis, mutta jollaisia ei hirmu usein vastaan tule.

Lastenhuoneen nurkassa nököttää mummini vanha kiikkutuoli ja uusi paras unikaverini, Doomoo Buddy -imetystyyny. Kyllä siinä kelpaa sitten keinutella ja tissitellä, ai että.

Yks juttu muuten vielä puuttuu. Amme! Jaakko, laitahan se Stokken Flexi Bath tilaukseen NYT!

2 Kommentit
  • Iiiks, eikun hui! Kohta se starttaa, vauva-arki. Maxi cosin kaukalot on kyllä hyviä kun ne on jämäköitä, mutta keveitä ja sisämitoiltaan kuitenkin aika isoja. Meillä oli ensin tälle vauvalle Brion kaukalo, mutta se tuntui painavalta ja kömpelöltä sekä vaikutti pienehköltä, joten hankittiin sama kuin esikoisella oli eli Maxi cosin cabrio fix.

    Tsemppiä pinniksen metsästykseen ja tietty myös sinne (tuskaisille) loppumetreille. <3

  • Sanna sanoo:

    Samat setit istuimien ja vaunujen kanssa ja ollaan oltu tyytyväisiä. Me harkittiin kans rautasänkyä mut se kaatu siihen et hankala löytää kahta samanlaista ja meidän katsomasta ei saanut pohjaa alas. Onnea etsintään ja viime metreille! Pian on nyytit sylissä:)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.