KAKSIVIIKKOISET MUIKUT - soppaa ja sirkushuveja

KAKSIVIIKKOISET MUIKUT

Muikut / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut / Soppaa ja sirkushuveja

Muikut täyttävät huomenna kaksi viikkoa ja olemme olleet kotona jo puolitoista. Toisin sanoen ollaan ihan vanhoja tekijöitä tässä vauvarumban pyörittämisessä ja mutsiudessa ja fatsiudessa.

Elämme kolmen tunnin sykleissä: vaippojen vaihto, imetys, lisämaito, unta kaaliin. Äiti ei tosin ole vielä oppinut nukkumaan päiväsaikaan, mutta jatkamme harjoituksia. Olemme alkaneet myös ulkoilemaan ja törmänneet kesävauvan vaunulenkille pukemisen dilemmaan. Ensimmäisen ylilyönnin jälkeen se on kuitenkin sujunut melko mallikkaasti.

Meillä on käynyt juuri sopivasti vieraita (erityiskiitos tytön tulevien kummien mukanaan tuomasta pizzalähetyksestä!) ja eilen Muikut varastivat koko shown sukulaistytön ylppäreillä.

Vauvat on selkeästi kasvaneet – vaipat ovat sopivampia ja ne pikkiriikkisimmät bodyt vihdoin just passeleita. Nyt kahden viikon rajapyykkiä kolkutellessaan Muikut eivät enää maltakkaan nukkua kaikkea ruokailulta ja pyllypyykiltä jäävää aikaa. Tyypit haluavat sohvalle tai sittereihin seuroihin, kahdestaan cribsissä makoilu kun on ihan tylsää.

Yöt on rankkoja. Mutta kurjimmankin yön kauhut unohtuvat siinä vaiheessa, kun Muikut on saatu ensimmäisille päiväunille ja istahdamme Jaakon kanssa kaikessa rauhassa aamupalalle. Ei tästä vaihtais sekuntiakaan pois.

4 Kommentit
 • Voi mitä ihania palleroita! Tuo aika on niin ihanaa, vaikka samalla rankkaa <3

  • Hanna sanoo:

   Näin on näreet :) Yritetään ottaa tästä kaikki irti, vaikka väsyttääkin. Niin lyhyt aika kuitenkin on loppujen lopuksi kyseessä!

 • Riikka sanoo:

  On kyllä niin ihanat mutrusuut. Ja vähänkö pienet vielä noissa haalareissaan ja sittereissään :D Tsemppiä öihin ja muuhunkin, yhdenkin vauvan kanssa se on tosi rankkaa, voin vain kuvitella mitä kahden kanssa.

  • Hanna sanoo:

   Kiitos tsempeistä. Kyllä se tästä – onneksi ei tarvi yksin heräillä ja plussat kyllä voittavat miinukset tässä elämänvaiheessa :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.