KÄYRILTÄ OSASTOLLE - soppaa ja sirkushuveja

KÄYRILTÄ OSASTOLLE

Terveisiä sairaalasta. Tässä on hetken aikaan ollut jo pelko persiissä raskausmyrkytyksen oireiden pilkahdellessa siellä täällä. Tänään sitten oli verenpaineet yhdistettynä pääkipuun, turvotukseen ja silmissä näkyviin valopilkkuihin sellaisissa sfääreissä, että ei auttanut muu kuin suunnata näytille päivystykseen.

Käyrillä / Soppaa ja sirkushuveja

Siinä sitten tovi mitattiin verenpainetta ja otettiin käyrää, vauvat olivat kovasti liikkuvaisia ja käyrät nättejä. Verenpainekin mukavasti laski pikkuhiljaa rentoutuessa. Lääkäri teki tutkimuksen ja totesi paikkojen jo hieman kypsyneen. Osastolle ottivat sitten kuitenkin ja täällä nyt makoillaan.

Synnärillä / Soppaa ja sirkushuveja

Muikuilla on kaikki hyvin ja mammakin alkaa pikkuhiljaa sisäistämään, että niin se vaan synnytys lähestyy. Tällä hetkellä tosin fiilis on vielä se, ettei toivoisi heidän koskaan tulevan pois mun masustani möyrimästä – oon saattanut vähän asiaa täällä salaa kyynelehtiäkin. Jaakko on kylläkin maanitellut vauvoja ulos masusta jo tovin, mutta kun ne vaunuverhotkin on vielä ompelematta!

Ikävä / Soppaa ja sirkushuveja

Tilanne on tosiaan se, ettei tietoa ole oikein mistään. Ehkä pääsen vielä kotiin, jos raskausmyrkytysoireet ei pahene eikä synnytys spontaanisti ala. Tai sitten täältä kotiudutaan vasta parin pienen nyytin kanssa.

Ja eikö oo ihana toi mun mieheni. Toivottavasti se tuo mulle huomenna läppärin ja paljon vissyvettä! Tämä kännykällä bloggaaminen ei nimittäin oo helpoimmasta päästä…

 

PS. Arvatkaa vaan kuulinko osastotuomion jälkeen ystävältäni, että mulla piti tänään olla babyshowerit.. Just mun tuuria!

18 Kommentit
 • juttayy sanoo:

  Hei mutta jeeee! Eikö sulla tänään (ok, mulla raskausunettomuus eli tarkotan teknisesti eilistä) oo sikiöt täysaikaset? Muistelin että oot kaks päivää mua edellä ja mulla lauantaina 37 viikkoa täynnä.
  Ja kyllähän raskausmyrkytystä potevalle sairaala on se turvallisin paikka! Kauheinta minusta olisi olla kotona oireiden kanssa panikoitumassa.
  Tsemppiä, kohta ne on sylissä!

  • Hanna sanoo:

   Juu, Muikut on täysiaikaisia, eli sen suhteen ei enää huolta. Ja täällä pidetään kyllä niin hyvä huoli, paineetkin jo lähteneet laskuun!
   Kiitos tsempeistä!

 • Marjukka sanoo:

  Mulla vähän kostui silmät tuon teidän viestittelyn ansiosta. Miehet on <3
  Tsemppiä osastolla oloon!

  T. Marjukka, joka tulee tuplinensa n. kuukauden sun perässä :)

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Marjukka :) Tsemppiä sinnekin loppuraskauteen!

 • Amalia sanoo:

  Tsemppi sinne!

 • Mari sanoo:

  Voih, ihanat noi sun miehen viestit! Ja voi että sävaan hehkut kaikissa kuvissa :-) Tsemppiä!!

  • Hanna sanoo:

   Hih eiks ookki :)
   Ja kiitos – kyllä se on toi meikki mikä naisen saa hehkumaan :P

 • Norsis sanoo:

  Tsemppiä! Ja nauti osastolla olosta, sen jälkeen kun oot synnyttänyt niin susta ei enää pidetä yhtä hyvää huolta :D Omakohtaisella kokemuksella sanon näin ;)

 • Nelli sanoo:

  Voi, tsemppiä nyt kovasti! :)

 • Niina sanoo:

  Sun tilanne on täysin sama kun mulla oli omien kaksosteni kanssa. Ottivat osastolle lievien oireiden takia, kerran pääsin yhdeksi yöksi nukkumaan kotiin ja kun tuli se tasan 37, käynnistettiin. Ja hyvin meni kaikki. Tsemppiä nyt kovasti ja viime hetken neuvona että nuku niin paljon kun pystyt!

  • Hanna sanoo:

   Täällä ei ole vielä jutusteltu mitään käynnistyksestä, toivotaan että itekseen starttais :) Tänään 37+1! Kiitos tsempeistä – taidanpa ottaa tässä heti pikkutirsat.

 • Anne-Maria sanoo:

  Naapurilta tsempit myös! Kohta päästään kurkkimaan vaunuverhojen taakse…. :)

  • Hanna sanoo:

   Kiitos! Juu päästään – Jaakko varmaan ompelee ne sillä välin ku makaan täällä sairaalassa xD

 • Sanna sanoo:

  Mulla on sama kokemus et kyllä mammasta huolehtiminen jää sit kun vauvat syntyy. Olin viikon raskausmyrkytyksen takia kättärillä ja taisin tottua liian hyvään huolenpitoon. synnyttäneiden osastolla saikin sit särkylääkketkin käydä ite kansliasta, ei tullut enää nappia painamalla:D
  Tsemppiä sinne! Mä en enää kaksosmahani kanssa päässyt kotiin, koska proteiinimäärät nousi. Toivottavasti sulla pysyy arvot kurissa ja vointi hyvänä. Lepäile!

  • Hanna sanoo:

   No höh.
   Täällä lepäillään ja olo pysynyt hyvänä :) salaa toivon vielä pääseväni kotiin ennen synnytystä, mutta aika näyttää. Valmiitahan ne vauvat on ja odotan sitä hetkeä kun heidät syliini saan!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.