KIIRETTÄ PIDELLYT - soppaa ja sirkushuveja

KIIRETTÄ PIDELLYT

Muikku A / Soppaa ja sirkushuveja

Muikku B / Soppaa ja sirkushuveja

Moi vaan kaverit!

Meillä menee hyvin täällä kuukauden ikäisten Muikkusten kanssa. Kahdessa vauvassa on kyllä totisesti kädet täynnä hommaa, eikä bloggaamiselle ole riittänyt pahemmin aikaa. Luonnoksissa on monta postausta kesken, kuten Muikkujen neuvolakuulumisia, Blogiringin kesäjuhlia ja vilkaisu kodin tämän hetkiseen tilaan. Mutta kun ei ehdi niin ei ehdi.

Monet päivät sujahtaa pelkissä imetyshommissa. Toisen vauvan kun saa valmiiksi, on toisen vuoro ja välillä tyyppejä tissityttää jopa puolitoista tuntia putkeen. Siihen päälle vaippojen vaihdot, kylvettämiset ja kodinhoito – muu aika sujuukin iloisesti untenmailla.

Au pair Iida / Soppaa ja sirkushuveja

Jaakko on ollut nyt viikon töissä isyysloman jälkeen, mutta huomenna alkaa kesäloma. Onneksemme saimme pikkusiskoni täksi viikoksi meitä auttelemaan ja hänestä olikin suurensuuri apu niin yöherätysten kuin päivittäisen rumbankin hoidossa. Toivottavasti saamme hänet au paireilemaan vielä loppukesästäkin, kun Jaakon kesäloma loppuu.

Juhannuksen viettoon lähdemme huomenna, suuntana Jaakon vanhempien kesämökki ja luvassa neljä päivää grillimakkaraa ja rantasaunaa. Ja kuulemma taistelua hyttysiä vastaan – minun vauvojanihan ette pistä!

2 Kommentit
  • Nelle sanoo:

    Ihanaa, että saat siskosta apua, mulla oli sama onni silloin sisaravun suhteen kun I syntyi ja oli muuttoa, remonttia ja tiesmitä samaan aikaan. Se on ihan korvaamattoman tärkeää.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.