KIRJE MUIKUILLE - soppaa ja sirkushuveja

KIRJE MUIKUILLE

Heippa Muikut!

Te olette vielä äidin masussa möyrimässä, mutta ihan kohta löydätte tienne tavalla tai toisella tänne suureen maailmaan. Odotan tapaamistanne kovin, ensimmäisiä rääkäisyjänne ja sitä kun tarraatte sormeeni pienillä kourillanne. Odotan isänne reaktiota kun hän saa teidät ensi kertaa syliinsä. Isänne, joka vielä minuakin malttamattomampana odottaa tapaamistanne.

Mutta myönnän, että mua myös pelottaa ihan hirmuisesti. Ei suinkaan teidän maailmaan saattaminen, se itse synnyttäminen, vaan se suuri vastuu äitinänne olosta. Teidät on ollut niin helppo pitää turvassa sisälläni, mutta miten suojelenkaan teitä kaikelta maailman pahalta, kun napanuora katkaistaan? Miten voisin säästää teidät kaikelta kivulta ja surulta, jota elämä väistämättä eteen jossain vaiheessa heittelee? Kuinka olla hyvä ja tasa-arvoinen äiti? Kuinka kasvattaa teistä tasapainoisia, persoonallisia ja kilttejä ihmisiä? Onneksi emme joudu tämän tehtävän eteen yksinämme, vaan tukenamme on joukko upeita tyyppejä. Teillä on ihanat isovanhemmat, joukko mahtavia setiä ja tätejä ja toivottavasti maailman parhaat ”kummit”, puhumattakaan kaikista muista elämässämme olevista ja tulevista ihmisistä.

Mitkäköhän piirteet te olette perineet minulta ja mitkä Jaakolta.. Pysyyköhän tempperamenttinne samanlaisina kuin olen mahassa teitä oppinut tuntemaan? On niin paljon kysymyksiä, joihin ihan pian saa vastauksen.

Äiti ja isi rakastaa teitä maailman eniten jo nyt. Kohta me kohtaamme oikeassa maailmassa. Toivottavasti kaikki menee hyvin meillä nyt ja aina.

1 kommentti
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.