Klippan Triofix Comfort turvaistuimet taaperoilla

KYLÄSSÄ TURVAISTUINTEHTAALLA

Yhteistyössä: Klippan

Klippan Triofix / Soppaa ja sirkushuveja

Lapset eivät ole enää ihan vauveleita, kun ajankohtaiseksi tulee siirtyä turvakaukaloista turvaistuimiin. Meillä mentiin yli vuoden ikäisiksi kaukaloissa, mutta kesällä piti alkaa jo tosissaan miettimään asiaa.

Täällä maalla asuessa autoillaan olosuhteiden pakosta aika paljon, joten turvaistuimien turvallisuus oli tärkein seikka, kun lähdettiin kartottamaan valikoimaa. Kaikilla lapsellisilla tuttavilla oli oma mielipiteensä parhaasta penkistä, mutta yksi istuin toistui suosituksissa muita enemmän. Se kuulosti meistäkin heti hyvälle: selkä menosuuntaan, isofixit, käytettävissä 36:een kiloon asti ja vieläpä kotimainen. Kyseessä oli Klippan Triofix, jonka kehuttiin mahtuvan jopa vähän pienempäänkin autoon.

Kävimme alkusyksystä tutustumassa Klippanin tehtaalla, joka sijaitsee Vantaalla. Yrityksellä on 50:n vuoden kokemus lastenistuimien valmistuksesta ja lisäksi he tekevät mm. turvavöitä ja taakkatelineitä. Klippanilla on Suomen ainoa testirata, joka mahdollistaa jatkuvan kehitystyön ja sitä käyttää myös monet ulkopuoliset tahot. Mekin pääsimme seuraamaan törmäystestiä, joka oli varsinkin Jaakolle silmiä avaava kokemus selkä menosuuntaan -istuimien puolesta. Aikuisethan ovat nykyautoissa hyvin suojattuna törmäysten varalta turvatyynyjen ansiosta, mutta pienen lapsen painava pää tarvitsee tukea äkkijarrutuksessa. Turvallisin tapa kuljettaa alle kolmevuotiasta autossa on takapenkillä selkä menosuuntaan (lähde: Liikenneturva).

Triofix Comfortit ovat olleet nyt käytössä muutaman kuukauden. Käyttökokemuksiamme on luvassa omassa postauksessaan myöhemmin.

***

YHTEISTYÖSSÄ KLIPPAN

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.