KYLÄSSÄ WTD-KODISSA - soppaa ja sirkushuveja

KYLÄSSÄ WTD-KODISSA

WTD-koti / Soppaa ja sirkushuveja

 

WTD-kodissa kylässä / Soppaa ja sirkushuveja

 

Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

saslik, Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Kylässä WTD-kodissa / Soppaa ja sirkushuveja

 

Vietimme pari viikkoa sitten huippuhauskan illan Lauttasaaressa. White trash disease -blogin Nata oli kutsunut Ravintolakerhomme jengin kylään ja saimme Avaruusasema-blogin Tian ja Mikon sekä Tiskivuoren emäntä -Heidin kanssa nauttia WTD-pariskunnan vieraanvaraisuudesta ja huikeasta illallisesta.

Oli hauskaa päästä vieraaksi kotiin, joka oli niin kovin tuttu jo Natan blogin perusteella. Asunto on tyylikkäästi remontoitu ja ihan asukkaidensa näköinen. Hieman kateellisena ihastelin mm. keittiöstä löytynyttä Samsungin tuplauunia ja kylppärin makeita kaakeleita. Natalla on silmää sisustukselle, pienestä kodista oli saatu tilavan oloinen ja hauskoja pieniä yksityiskohtia oli siellä täällä.

Nata tarjoili meille alkuruoaksi ehkäpä parasta koskaan maistamaani gazpachoa. Potin kuitenkin räjäytti aivan mielettömät lihavartaat – saslikit – jotka Juhani tosimiehenä grillasi ulkona vesisateesta piittaamatta. Natan isän reseptillä valmistui mukavan etikkaisia ja todella mureita vartaita, joihin pallogrillikäsittely toi upean savun maun. Katso ohje täältä!

Me veimme mukanamme jälkiruoaksi kirsikkaisen marenkikakun, joka keräsi kovasti kehuja seurueelta. Kotiin lähdettyämme bileet taisivat vasta alkaa, kuulin nimittäin huhua mm. sängylle hypityistä volteista..

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.