KYLLÄ ENNEN OLI KAIKKI PAREMMIN. PAITSI VAIPAT. - soppaa ja sirkushuveja

KYLLÄ ENNEN OLI KAIKKI PAREMMIN. PAITSI VAIPAT.

Kaupallinen yhteistyö: Libero & Blogirinki

Libero Touch / Soppaa ja sirkushuveja

Eihän siitä nyt edes niiiiin pitkä aika ole kun itse olin tuollainen vaipoissa pyörivä pötkylä. Vaivaiset kolkyt vuotta. Kyllä silloin oli kaikki paremmin. Eiku.

Libero avasi uuden Touch-vaippansa lanseerauksen myötä hauskan Throwback-sivuston ja haastoi joukon bloggaajia muistelemaan lapsuuttaan ja vertaamaan sitä omien lasten lapsuuteen.

kuvakaappaus Liberon sivulta.

Hanna vauvana / Soppaa ja sirkushuveja

kuvakaappaus Soppahannan vauva-albumista

libero touch throwback / Soppaa ja sirkushuveja

vaippaliina / Soppaa ja sirkushuveja

Minä olen syntynyt vuonna 1984.

Muistan telkkariohjelmista Tao Taon, Nalle Luppakorvan, Peukaloisen retket (itkin, kun se loppui) ja tietenkin Rölli-Peikon. Mun lapset haluaisivat varmaan katsella ihan eri ohjelmia, mutta eiköhän tämä nostalgiannälkäinen mutsi täytä ruutuajan vanhoilla Muumeilla ja Alfred J Kwakeilla.

Kun olin lapsi, ei kotikaupungissani ollut Mäkkäreitä tai muitakaan pikaruokaravintoloita – Hugolle ja Olgalle ne tulevat olemaan arkipäivää katukuvassa. Penskana soitin kavereille ”voitsie olla?” pyörittämällä numeroita lankapuhelimessa ja tallensin radiosta musiikkia C-kasetille. En uskalla edes arvata minkä ikäisinä omat lapseni saavat kännykät tai minkälainen musiikinkuuntelulaitteisto parin vuoden päästä on in.

Leikin Riku Niklas Miika -nimisellä poikanukella, halpisbarbeilla ja legoilla, ja rakastin paperinukkien askartelua. Minulla oli myös kaksi samanlaista tyttönukkea – Satu ja Säde – kaksoset tietenkin, vaikka sain ne eri jouluina lahjaksi. Lähimetikössä oltiin Turtleseja tai rakennettiin majoja. Toivon, että omatkin muksut oppivat nauttimaan ulkoleikeistä ja keksimään muutakin puuhaa kuin pädeillä ja puhelimilla pelaamisen.

Äitini kertoi käyttäneensä minulla vaippana ensin sideharsoja ja vaippaliinoja ja myöhemmin t-vaippaa ja raidallisia vaippapöksyjä. Ei auttanut vaikka kuinka monta harsoa taitteli – aina oli aamulla koko sänky ja tyttö märkänä pissasta.

Sain testiin yhden entisajan kertakäyttövaipan (suorakaiteen muotoinen paksu side) sekä muovisen vaippaliinan. Hugo pääsi koekäyttäjäksi. Yrityksen ja erehdyksen kautta sain vaipan istumaan ja jätkä hengaili se päällään vallan tyytyväisenä. Mutta kyllä mä vaan sanon, että nykyaikainen vaippa on onni. Se on nopea pukea, pehmeä pikkuista peppua vasten, ohut ja silti todella imukykyinen.

muikkugif / Soppaa ja sirkushuveja

Käy säkin vertaamassa Liberon Throwback-saitilla omaa ja lapsesi syntymävuotta – mikä on muuttunut? Jos intoudut fiilistelemään enemmänkin, niin jaa muistosi Instagramissa hashtagilla #liberothrowback.

***

Blogirinki

YHTEISTYÖSSÄ LIBERO
10 Kommentit
 • Jaana sanoo:

  Mä liputan kanssa alfred j kwakin ja taotaon nimeen!

  • Hanna sanoo:

   Niiden tunnareita täällä paljon vauvoille lauletaan :-)

 • Kippuralla sanoo:

  Eikä tuo vaippa kuitenkin ollut kesto? Minusta tässä pitäisi verrata niitä ekoja kertsejä nykypäivän kertseihin, nykyäänkin jos vertaa kestoa niin se on vähän paksumpi

  • Hanna sanoo:

   Tää mitä testattiin oli kertakäyttöinen. Toi vaippaliina on toki pestävä mutta itse vaippa ei. Meilläkin käytetään aika paljon kestoja, mutta elämää helpotetaan kaksosten kanssa Liberoilla :-)

 • Salla/ollie sanoo:

  Voi apua noita sun nappuloita kun he on niin somia js en kestä miten samannäköisiä kuin sinä!! Ihana hugen ja oltsun kokoero🙈 Muruset ❤️

  • Hanna sanoo:

   Eiks oo mahoton kokoero! Ihan eri puusta veistetyt :’D

 • Karkkis sanoo:

  Meidän varastosta löytyi paketti noita vaippaliinoja! En ottanut kyllä käyttöön, vaikka varmaan olisi toimineet. Vaikuttivat monimutkaisilta asetella. Meillä pääasiassa kestoillaan ja onhan ne välillä paksuja paketteja, mutta kyllä varmasti pitävyydessä voittaa nuo entiset.

  • Hanna sanoo:

   Onhan se vähän monimutkaista, varsinkin jos lapsi on kovin liikkuvaisessa iässä :D

 • Babyface sanoo:

  Harsojen kanssa olemme käyttäneet aina silloin tällöin noita muovisia vaippaliinoja. Oikeastaan aika käytännöllisiä; kuivuvat tosi nopeasti. Mutta totta on, että monesti hankala pukea.

  • Hanna sanoo:

   Hauska kuulla, että vaippaliinat ovat vielä jossain käytössä :) Materiaali vaikutti kyllä käytännölliseltä!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.