LAPSIMESSUT 2015 - MITÄ JÄI KÄTEEN? - soppaa ja sirkushuveja

LAPSIMESSUT 2015 – MITÄ JÄI KÄTEEN?

Verson puoti, Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Verson puoti, Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Melli EcoDesign, Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Perheblogeja vähääkään seuraavat eivät ole voineet välttyä viikonlopun kuumimmalta puheenaiheelta, nimittäin Lapsimessuilta. Itsekin sain sinne blogipassin ja ehdin perjantaina pyörähtämään paikan päällä ennen Turkuun matkustamista. Aiemmin lähinnä ruoka- ja viinamessuilla pyörineenä olin vähän pyörällä päästäni siitä lapsipaljoudesta ja keskitinkin suurimman huomioni siihen aihealueeseen, jonka tässä vaiheessa omaa äitiyttäni tunnen eniten omakseni: lastenvaatteisiin.

Olin varannut aikaa messufiilistelyyn pari tuntia, mutta jo tunnin jälkeen liitokset huusivat hoosiannaa ja suunnittelemani hyvin pieni budjetti oli ylitetty. Eikä ihme: olihan siellä nätisti ryppäässä kaikki suosikkilastenvaatemyyjäni. Tarjolla oli Metsolaa, Melliä, Miikkaria, Mini Rodinia, Moloa, Papua, Verson Puodin ihanuuksia jne. Mitään ihan megalomaanisia messutarjoukset eivät olleet, mutta rahanarvoisia kuitenkin.

Lapsimessusaalis / Soppaa ja sirkushuveja

Oma saaliini koostui parista Metsolan Pupu Tupuna harsosta, parista Verson Puodin bodysta ja Mainion samistelubodyista ja potkareista. Niin ja itsellenikin ostin jotain: Mainion ison kolitsitunikan, looooove it!

Yritin vähän siinä sitten kierrellä muuallakin, kuin vain noissa vaatemyyjien pisteissä, mutta ei nyt oikein napannut. Paljon oli mielenkiintoisia näytteilleasettajia paikalla ja meno pikkuväellä hurjaa. Voisin kuvitellakin messuista irtoavan enemmän sitten omien pikkutaaperoiden nautiskellessa messuohjelmasta ja oheistoiminnasta.

Imetysvaatteita ja kestovaippoja jäin kaipaamaan. Tarkoitus oli myös Ipanaisen pisteellä hypistellä ja testailla Tulia, mutta kas kun unohtui. Ja Love to Dreamin kapalot olisi kiinnostaneet, en vain jaksanut jäädä odottamaan vuoroani.. Harmittaa myös, etten tajunnut poiketa kädentaitomessujen puolella – vasta jälkeenpäin huomasin siellä olleen Paapiin kankaita ja muutakin mielenkiintoista.

Millanen fiilis messuista ruudun sille puolelle jäi?

5 Kommentit
 • Amalia sanoo:

  Voi, kumpa oisin saanut olla mukana – ehkäpä ensi vuonna :)

  • Hanna sanoo:

   Ehkäpä :) Tosiaan ihan hauskat messut, mutta onneksi näitä tulee aina uusia!

 • Sonja/Aaltoja sanoo:

  Vähän sama vika, musta tuntu sitten kotimatkalla, että jäipä lopulta paljon näkemättä. Mun tavoiteständit kun löytyivät vasta viimeisenä ja sitten tuntui höhlältä lähteä kiertämään uudestaan vaikka pieni lenkki tehtiinkin ja juuri Ipanaisen loosiin, mutta siinä oli silloin ihan kamala ruuhka. Ja just tuo, että mä näin kyllä jonkun kuvan ipanaisen kankaista ja matkalla tajusin, että en nähnyt missään kunnes hoksasin, että nehän oli siellä kädentaitopuolella. Damn it! No ens vuonna uus yritys. :D

  • Hanna sanoo:

   Heh, onneksi on aina ensi vuosi :)
   Sitten kun siinä oli vielä ihan vaivaisena ja kello tikitti, niin ei oikein voinut jäädä norkoilemaan loosseihin ja odottamaan sitä omaa vuoroaan tulla palvelluksi. Mutta noh, ihan hyvä saalis tuli silti.

 • Sanna sanoo:

  Me käytiin 2kk kaksosten kanssa pyörähtää ja herättää hilpeyttä imetyspisteellä ( joka oli muuten surkeasti toteutettu). Jäin myös kaipaamaan kestovaippa ja imetysjuttuja. Mutta ihan hauskaa meillä oli kun mukana oli sisko ja sen 1-vuotias.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.