Lapsimessut 2016 Messukeskuksessa 15.-17.4.2016

LAPSIMESSUT ON TÄÄLLÄ TAAS!

 

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Lapsimessut / Soppaa ja sirkushuveja

Värväsin Superkummin matkaan pienelle Helsingin seikkailuille ja poikkesimme samalla myös Messukeskuksessa, jossa järjestetään tänä viikonloppuna Lapsimessut. Viime vuonna vaapuin messuilla jättimäisen raskausmasuni kanssa ja tein mielestäni oikein oivallisia löytöjä. Shoppailumeiningit jäivät tänä vuonna kuitenkin hyvin vähänlaisiksi. Syytän hieman huonoja tarjouksia, vaikka oikeasti syynä taisi olla väsyneinä Tulissa kitisseet vauvat. Olimme messuilla lopulta tosi lyhyen aikaa ja ostoskassiin päätyi vain housut ja mekko Punavuoren Peikon ständiltä, jossa oli Mini Rodinia, Boboa ja Popupshopia miinus 20 prosentin hintaan.

Samaa luokkaa oli muidenkin näytteilleasettajien tarjoukset. Gugguun pisteellä hypistelin pitkään pipoja, mutta jätin ne kuitenkin ostamatta. Jono kassalle oli aika hurja eikä se lätsä jotenkin sopinutkaan Olgalle niin hyvin kuin kuvittelin. Mellillä oli myös uusi ihana mallisto 20 prossan alessa. Papulla ja Mainiolla oli vanhojen mallistojen hajatuotteita ihan jees hintaan, mutta olen tainnut jo ne suosikit kotiuttaa niistä aiemmin. Ipanaisen ständi oli houkutteleva, samoin Minionesin. Lilla Companylla oli kevään uutuudet 30 prosentin alennuksessa, mutta juuri ne meidän koot oli harvassa.

Oikein järkevä Hanna olisi tajunnut etukäteen, että messuilla on tietysti myös hyviä tarjouksia turvaistuimista ja ottanut ihan oikeasti vihdoinkin selvää, että millaiset penkit meille olisikaan parhaat (ja mitkä mahtuvat autoon). Tästä turvaistuinasiasta taidan naputella lähiaikoina ihan oman postauksen, nimittäin teillä lukijoilla on varmasti paljon kokemusta ja hyviä tipsejä asiaan liittyen. Messuilta saa myös paljon vinkkejä kesän rientoihin, edustettuina nimittäin olivat kaikki mahdolliset huvipuistot sekä laivayhtiöt ja myös esimerkiksi Muumifestarit.

Murulit-blogin Meeri seikkaili messuilla myös ja satuttiin väenpaljoudessa törmäämäänkin. Muruleissa kattavampi katsaus messujen shoppailupuoleen, kannattaa käydä kurkkaamassa, varsinkin jos huomenna vielä Messukeskukseen suuntaa!

 

Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa siis vielä huomenna sunnuntaina 17.4.2016 klo 9-17.

2 Kommentit
 • Ansku sanoo:

  Oli pakko ostaa tuo Done by Deerin elefantti :I Ihan vaan, koska se oli niin söpö ja pehmoinen! Ostettiin myös kirahvi, että on molemmilla omat ;)

  Mutta vinkkinä, että ainakin AT Lastenturvalla on samat tarjoukset netissä, kuin messuilla – ehdit siis vielä huomenna mittailla autoa ja tilata sieltä istuimet jos löytyy mieleiset. Itse harkitsen, että josko jaksaisin vielä huomenna lähteä noita istuimia tutkimaan messuillekin..

  • Hanna sanoo:

   Tietty molemmilla pitää olla omat :) :D
   Kiitos hyvästä vinkistä, auto oli miehellä töissä joten mittailut ja ostokset jäi tekemättä. Kohta alkaa kyllä olla kiire, pitää alkaa oikeasti asiaan tutustumaan.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.