Lastentarvikekirppis Natiainen, Porvoo

VAUVANVAATTEET KIERTOON

 

Natiainen Porvoo / Soppaa ja sirkushuveja

Natiainen Porvoo / Soppaa ja sirkushuveja

Natiainen Porvoo / Soppaa ja sirkushuveja

Natiainen Porvoo / Soppaa ja sirkushuveja

Lastentarvikekirppis Natiainen / Soppaa ja sirkushuveja

Meidän lapsilla on aina ollut vähän liikaa vaatteita, kiitos sekä minun että äitini suhteellisen pahan vauvanvaatehöpsähtämisen jo ennen Muikkujen syntymää. Pieniksi jääneitä tamineita olen lahjoittanut eteenpäin sekä tuttaville että hyväntekeväisyyteen ja myynyt FB-kirppareilla, joskus paremmalla ja joskus huonommalla menestyksellä. Siltikin nafteja vauvanvaatteita löytyi vielä varastosta melkoisen monta Ikea-kassillista, joten oli aika varata pöytä livekirpparilta.

Meidän lähin lastentarvikekirppis löytyy Porvoon Tarmolasta. Natiainen uudistui kesän aikana uuden yrittäjän myötä ja kirppis on kerännyt hirmuisesti kehuja. Eikä ihme! Natiainen on valoisa, siisti ja sopivan kokoinen. Pöytiä on paljon, mutta niissä ei ole röykkiöittäin tavaraa. Sekä myyjien että ostajien iloksi kirpparilta löytyy erikseen hyllyt ja rekit kengille, mammavaatteille, leluille sekä sesongin tuotteille (nyt vk-asuille ja talvivaatteille). Asiakkaiden iloksi Natiaisessa on usein myös vaate-esittelyjä ja lapsiasiakkaat on huomioitu isolla leikkinurkkauksella.

Ihan ehdottomasti kaikista paras asia Natiaisessa on pöytien siivouspalvelu, joka sisältyy pöytävuokraan. Koska meiltäkin on matkaa sellainen parikymmentä kilometriä eikä töistä joka päivä paikalle ehtisi, on mahtavaa, kun voi luottaa siihen, että omassa pöydässä on tavara kauniissa pinoissa. Työntekijät myös ilmoittavat, jos tulee paniikki viedä pikaisesti lisää myytävää. Lisäksi Natiaiselta voi ostaa mm. täyttöpalvelun, hinnoittelupalvelun tai pöydän loppusiivouksen. Superkiireisille on tarjolla myös täyspalvelu, jossa myyjä vain nakkaa myytävät kirppikselle ja työntekijät hoitavat loput. Kuinka kätsyä! Natiaisessa myydään omalla asiakasnumerolla, eikä perinteisellä pöytänumeromenetelmällä, joten kaverin kanssa pöydän jakaminenkin on helppoa ja myymättä jääneet tamineet voi viedä myöhemmin myyntiin samoilla hintalapuilla. Jos myyntihommat kiinnostelee, niin Natiaisen FB-sivulta löytyy infoa!

Meidän pöytä on numero 19 ja sieltä löytyy lähinnä sellaista perus käyttövaatetta koossa 62-68, muutamia merkkivaatteita on myynnissä myös sekä kestovaippoja ja imetysvaatteita. Siistiä ja ehjää, mutta osittain paljonkin pidettyä. Alkuviikosta vien pöytään satsin ihan pikkuruisia vaatteita. Koska tätä materiaalia tosiaan piisaa, pitänee harkita vielä myyntiajan pidentämistä kahden viikon jälkeen. Ainakin yhden viikon myyntien perusteella homma on ihan kannattavaa ja tavara liikkuu kivasti!

 

Onko livekirpuilla myynti tuttua puuhaa? Vinkkejä aloittelijalle saa jättää kommenttiboksiin.

***

LASTENTARVIKEKIRPPIS NATIAINEN

Asentajantie 8, Porvoo

 

// Kirppispöytä saatu bloginäkyvyyttä vastaan

4 Kommentit
 • Sininen sanoo:

  Itselläni on lastenvaatteiden ostalta kokemusta sekä itsepalvelukirpputoreista, livekirppiksistä, fb-kirppiksistä että tori.fi:stä. Kaikki toimivat ja kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

  Livekirppiksistä olen itse käynyt myymässä lastenvaatteita MLL:n kirppiksillä Helsingissä ja Espoossa. Omat kokemukseni näistä ovat hyvät. Kauppa on käynyt hyvin ja kun kauppaika on 2,5-3 tuntia, niin kirppistelyyn ei mene koko päivä. Lisäksi livekirppis on helppoa, kun ei tarvitse hinnoitella eikä kuvata tuotteita etukäteen. Jos livekirppikselle lähdet, niin vaaterekki kannattaa ehdottomasti olla haalareita yms. roikkuvia varten.

  Itse en ole merkkivaatteita livekirppiksillä myynyt, joten niiden menekistä en tiedä. Ehkä ne menevät paremmin kaupaksi omilla foorumeilaan esim. facebookissa. Tämä tunne itselle ainakin on tullut.

  • Hanna sanoo:

   Kiitos kommentistasi Sininen! Pitää varmasti joskus itsekin kokeilla MLL:n kirpparia :)

 • Liisa sanoo:

  Mä jo innostuin ku näin ig:ssä, että oot vienny vaatteita Natiaiseen. Suunnittelin jo lähteväni sinne, kun tajusin, että meijän lapset taitaa olla saman kokoisia.. :D Natiainen on kyllä kiva ja siisti kirppis. Autottomana sijainti välillä harmittaa, mutta onneksi näillä keleillä sinne jaksaa vielä pyöräillä.

  • Hanna sanoo:

   Tykästyin kyllä kovasti Natiaiseen :) Taidan varata uudestaan myyntipöydän lähempänä joulua, nyt kun osa vaatteista on valmiiksi hinnoiteltukin :D

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.