MÄ OON KOLMEKYMPPINEN - soppaa ja sirkushuveja

MÄ OON KOLMEKYMPPINEN

Niin se kauan pelätty aamu valkeni viime keskiviikkona ja heräsin kolmekymppisenä. Hyvin nukutun yön jälkeen (ei yhtään ikäkriisipainajaista, ei heräämisiä kuumiin aaltoihin eikä vessassa ramppaamista heikentyneen virtsanpidätyskyvyn takia) hiippailin vessaan tutkimaan ryppyjäni peilistä. Ihan hyvältä siellä näytti. En myöskään tuntenut elimistössäni aineenvaihdunnan rajua hidastumista. Itseasiassa olo oli freesi, iloinen ja onnellinen. Tiesin heti, että kolmekymppisyys on kivaa!

Tässä teille instagram-laatuinen kuvapäiväkirja huippusyntymäpäivästäni olkaa hyvät!

Aamu alkoi tietysti ikuisen nuoruuden lähteestä nostamallani juomalla (aka porkkana-lehtikaali-omena-greippi-sitruunamehulla). Love my juicer.

Edellispostauksessa kriiseilemäni tukka-asiat hoiti kuntoon ihana Hanna Sörnäisten Hair Beatissa. Pistettiin punaista tukkaan ja leikattiin kuolleet latvat pois ja vähän enemmänkin. Lopputulos oli raikas ja sopivan aikuinen. Päätin ottaa oikein tavaksi käydä kampaajalla (ainakin useammin kuin sen kerran viidessä vuodessa), olihan se nimittäin sen verran rentouttavaa kun joku kampaa ja puunaa ja pesee ja hieroo ja laittaa. Ihanaa.

Lounaalle Jaakko vei uusitukkaisen naisensa Döner Kallioon uusitukkaisen naisen pyynnöstä. Kiireisin lounasaika oli jo ohi ja istumapaikat löytyivät, jos ei nyt helposti, niin kuitenkin. Ihana gyrospossu oli mun valintani, Jaakko päätyi chilikanaan. Lisukkeena lounaalla oli punajuurisalaattia, varmaan mun synttäreiden kunniaksi juurikin! Kahvit haimme messiin läheisestä Sävelestä, jonka jälkeen oli pienten päikkäreiden aika.

Ruokahalua kasvatimme kenkäkaupoilla kierrellen ja sainpa vielä lahjaksi maailman hienoimmat vihreät Ten Pointsin maiharitkin. Poikkesimme drinksuille tunnelmalliseen 100 Dogsiin, jonne pitää ehdottomasti palata hodareita maistamaan.

Upean syntymäpäivän kruunasi upea illallinen ravintola Lusikassa (siitä lisää myöhemmin Sopanpuolella) ja upean illallisen upea syntisen suklainen jälkiruoka. Kolmen erilaisen suklaan kombo oli sanoinkuvaamattoman herkullinen – parempaa makua ei voisi suuhun jäädä.

Uusi tukka naurattaa varhaiskeski-ikäistyvää naikkosta.

Kiitos kulta ihanasta päivästä ♥

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.