MAAILMAN IHANIN MAKUUPUSSI - soppaa ja sirkushuveja

MAAILMAN IHANIN MAKUUPUSSI

Sitä saa mitä tilaa. Useimmiten tuota sanontaa käytetään kuvaamaan negatiivisia asioita, mutta kyllä se toimii toisinkinpäin. Äitiyspakkauspostauksessani kerroin makuupussi”ongelmastani”, eli siitä, että toisellekin muikuille pitäisi kiva pussi löytää kun olemme ajatelleet ottaa vain yhden äitiyspakkauksen. Ja katsokaa mitä tyyliin seuraavana päivänä automme takapenkiltä löytyikään!

retro äp-makuupussi / Hannan soppa

No eikös se olekin makuupussi, jossa muikkujen iskä ja isosiskonsa on aikoinaan päiväunensa nukkunut. Maailman söpöin ja ihanin, äitiyspakkauksen nallepussi vuosilta 77-78. En kestä, että se on säästetty ja nököttää nyt meidän olohuoneen nurkassa odottamassa vaunuihin pääsyään ja pikkuvauvelia syövereihinsä. Miten voikin yks makuupussi herättää näin voimakkaita onnen tunteita! Mutta onhan se ihana! Ihanaihanaihana!

5 Kommentit
 • Tiianana sanoo:

  meilläkin anoppi on yllättänyt kerta toisensa jälkeen kaivamalla vintiltä just sen mitä on kaivattu. Vielä löytyy yli 6-vuotiaallekin vaatetta ja leluja ❤️. On ehkä pakko itsekin säästää jotakin omille lapsillekin, on niin ihana ollut vastaanottaa muistoja ✨

  • Hanna sanoo:

   Ai vitsi, anopit on parhaita! Pitää kyllä joitain aarteita muistaa säilöä, onhan tollaset yllätykset ihanimpia!

 • Minttu-Maaria sanoo:

  Näin tämän postauksesi päivällä vilaukselta FB: kautta ja olin aika hämmästynyt, kun anoppi äsken tarjosi ihan samanlaista pussia! Ihan älyttömän ihana, lämmin ja kätevä kuulemma tuollainen täkkipussi ja onhan sillä tunnearvoakin mukavasti :)

  • Hanna sanoo:

   Hih, miten hassu sattuma :)
   Tuo makuupussi on kyllä niin söpö että äääwww! Ja tunnearvoisa, kyllä!

 • Annika sanoo:

  Meillä ovat omat isovanhempani tuoneet minun vanhan pastellisävyisen äp-makuupussin, mun vanhempani minun ensimmäiset lempikengät (jotka ovat yhä muuten kunnossa) ja anoppilasta isänsä vanhoja vaatteita :) Varmasti jo kemikaalivapaita ja kestäviä, kun ovat tännekin asti kestäneet :)

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.