Mainio Frames (Kotimaisen Mainion Comics-mallisto SS2017)

MUKULAT MAINIOISSA

 

Mainio Frames / Soppaa ja sirkushuveja

Mainio Frames / Soppaa ja sirkushuveja

Mainio Frames / Soppaa ja sirkushuveja

Mun maku lastenvaatteiden suhteen on tässä reilu kahden vuoden aikana kokenut jo aikamoista vaihtelua. Ennen lasten syntymää shoppailin kaikkea todella retroa, sitten miinaa ja manua sekä Småfolkia, jonka jälkeen tuli minirodinijne-vaihe. Edelleen tykkään kovasti Rodinista, mutta eniten omaa silmää miellyttää nyt selkeät kuviot ja simppelit leikkaukset.

Koko ajan tärkeämpää on vaatteen eettisyys ja ekologisuus, vaikka kyllä meidän lasten kaapeista löytyy edelleen myös ketjuliikkeiden kledjuja. Ylipäänsä lapsilla on ihan liikaa vaatteita ja seuraavia kokoja yritän olla hamstraamatta kauheita määriä. Ja varastoon en osta enää mitään, johan se on nähty miten maku muuttuu päivästä toiseen. Jatkossa aion panostaa laatuun määrän sijaan. Tähtäimessä on järkevä ja kestävä vaatekaappi niin skideillä kuin äidilläkin. Yksi suosikkimerkeistäni on kotimainen Mainio, jonka vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta ja tuotanto on avointa ja rehellistä. Mainion mallistosta löytyy vaatteita vauvoista noin 12-vuotiaisiin sekä aikuisille.

Mainion uusin Comics-mallisto on simppeli, värikäs ja hauska. Itse ihastuin eniten kuitenkin mustavalkoiseen Frames-kuosiin. Olgalla on 86/92 kokoinen bodymekko ja Hugolla samankokoinen body. Itselleni ostin myös mustapohjaiset legginsit ja pitkähihaisen tunikan. Vaatteet ovat jämäkät ja eikä vielä muutaman pesun jälkeen ole tullut haitua. Uusia lempivaatteita for sure!

Muikkujen Mainiot saatu. Hugolla jalassa Vimman baggyt ja Olgalla päässä Papun rusettipanta.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.