MAMMALOMALLE MARS! - soppaa ja sirkushuveja

MAMMALOMALLE MARS!

Voihan mahoton. Se on täällä! Mammaloma nimittäin! Pitkälle on päästy sitten raskausviikolla 12 olleen ultran, jossa vauvoja paljastuikin olevan kaksi ja vähän joka toinen pelotteli, kuinka kaksosmammat joutuvat saikulle jo viikolla 20 ja kyllä ne muksut syntyykin keskosina. Tänään pyörähti rv 35 – eli kaksi viikkoa Muikkujen täysiaikaisuuteen! KAKSI VIIKKOA! Näytinpäs teille epäilijä-erkeille!

Ja nyt näytän teille, miten se viimeinen duunipäivä kautta ensimmäinen mammalomapäivä oikein meni.

aamupala / Hannan soppa

Heräsin superpirteänä jo seitsemältä, keitin kahvit ja söin aamupalaksi pari leipää samalla kun tsiigasin läpi sähköpostit ja Facebookin. Viimeisen toimistopäivän kunniaksi olin siis paikalla ehkä aiemmin kuin koskaan kertaakaan! *taputtaa itseään olalle*

Blogirinki / Soppaa ja sirkushuveja

Hanna / Soppaa ja sirkushuveja

Kolmon3n / Soppaa ja sirkushuveja

Toimistolla viimeistelin pari raporttia, ajastin muutaman FB-päivityksen ja siivosin sähköpostin. Sitten paineltiin lounaalle Kolmoseen. Oli hyvä burgeri. Oli hyvä buugi. Sitten sanottiin moikkulit, halailtiin ja vähän meinattiin kyynelehtiä.

Täytyy kyllä vielä erikseen täälläkin kiittää koko Blogiringin jengiä – koko kevättalvi meni sellaisen erihyvän pössiksen vallassa ja opin niin kovin paljon. Tästä eteenpäin blogimarkkinointiin ja kaupallisiin kampanjoihinkin suhtautuu ihan eri tavalla, kun tietää millainen duuni siellä taustalla oikeasti on.

Kukkia ja ilmapalloja / Soppaa ja sirkushuveja

Kukat / Soppaa ja sirkushuveja

Ensimmäiset mammalomatunnit vietin Itiksessä metsästäen mm. viimeisiä kamppeita sairaalakassiin. Sitten join lasin simaa ja nukuin päiväunet. Jaakko laittoi Iberico-possun niskan uuniin ylikypsymään ja nyt koneessa pyörii ties kuinka mones koneellinen vauvanvaatteita. Mammaloma – it’s a ok!

2 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.