MAMMAT DIEETILLÄ - soppaa ja sirkushuveja

MAMMAT DIEETILLÄ


  
    

Siinä vähän dieettiruokaa, olkaas hyvät!

Nyt on nimittäin alkanut vanha kunnon laihis. Kaikenlaista kaalikeittodieettiä, lentoemäntädieettiä, karppausta, viiskakkosta, kaloreiden laskentaa jne. on tullut vuosien mittaan kokeiltua, mutta aina se painonperkele on pompsahtanut takaisin tylsiin lukemiin, kiitos herkutteluun ja laiskotteluun taipuvaisen luonteeni.

Nyt päätimme mammaryhmän leidien kanssa ottaa oikein porukalla itseämme niskasta kiinni ja viime maanantaina alkoi dieetti. Suurin osa noudattaa Jutan Superdieettiä, minä myös (ja Jaakko), mutta jengissä on mukana myös vähähiilarisesti tai muuten vain laihistelevia leidejä. Jokaisella on oma lähtötilanne ja oma tavoite, mutta yhdessä kärvistellään ja tsempataan.

SuperDieetti ei tunnu olevan mitään taikuutta, ruokaa syödään paljon ja usein. Ateriat ovat hyvin pitkälti lautasmallin mukaisia: paljon kasviksia, sopivasti hiilareita ja hieman vähärasvaista lihaa. Hyviä rasvoja ja laadukasta suolaa. Marjoja ja rahkaa. Niin paljon rahkaa, että jo viikon jälkeen vähän hirvittää. Imetyksen takia liian tiukkaa laihista ei voi harkitakaan – energiaa on saatava tarpeeksi ja tasaisesti. Toistaiseksi pahemmilta kömmähdyksiltä on selvitty. Eilen tosin söin rapujuhlien merkeissä palan paahtoleipää ja aika kasan voissa pyöriteltyjä apposia. Ensi viikolle on myös tiedossa pari ravintolakäyntiä, mutta täytyyhän ruokabloggaajan muutamia nautintoja itselleen sallia.

Mulla ei enää raskauskiloja ole jäljellä, mutta viitisen kiloa toivoisin tiputtavani ja hitosti kiinteyttäväni. Treenejä en vielä ole saanut kunnolla aloitettua, mutta vaunulenkillä koitan käydä joka päivä ja muutaman kerran olen jo sittereissä tapittavia Muikkuja viihdyttänyt kotijumppaamalla olkkarissa. Kunto on surkea ja lihakset surkastuneet, mutta suuntahan on vain ylöspäin.

Onko siellä kokemuksia Superdieetistä? Tai millä keinoin ne viimeiset kilot on saatu tiristettyä? Vertaistukea kaivataan kommenttilaatikkoon :)

8 Kommentit
 • Mä just hetki sitten sain päätökseen Superdieetti Simplen, sen jossa ei tarvitse harrastaa liikuntaa :D Siitä löytyy tarkemmin blogista SD Simple tagin takaa. Mutta noin pääpiirteissään mä itse tykkäsin siitä tosi paljon! Mielestäni se oli selkeä eikä nälkää kyllä tarvinnut nähdä :) Omatoimisen treenauksen olen aloitellut taas, koska sama täällä: kunto on surkea :D Tsemppiä dieettin!

  • Hanna sanoo:

   Hei kiitos viestistä ja tsempistä! Kävinkin jo selailemassa sun SD -postaukset – ja pitää vielä paneutua niihin ajan kanssa tarkemmin. Kiva kuulla että tykkäsit ja toimi!

 • Hoo sanoo:

  Mä laihdutin reilu 10kg superdietillä viime keväänä ennen häitä. Tykkäsin kovasti, helppo noudattaa ja paino tippui lipsuilusta huolimatta. Aloitan uudestaan sitten kun imetys jää.

  • Hanna sanoo:

   Hieno pudotus! Melko helppoa tämä kyllä on :) Mäkin imetän vielä, joten noudatan naisten 1 -ruokavaliota ja ekan viikon settiä läpi dieetin.

 • Reetta sanoo:

  Moi! Mä olen 1 vuotiaan pojan äiti ja keväällä myös tiputin raskaudesta jääneitä kiloja SD:llä. Kiloja tippui melko helposti se 4-5. Imetysten ja päikkäreitten yhteyteen liittynyt napostelu ja älytön iltamässäily jäi, kun seurasi valmista runkoa! Pysyttelin ekassa ryhmässä ja kahdessa ekassa viikossa. Liikunnallekaan ei irronnut kovinkaan paljon aikaa.. Mutta mieli ja olo keveni ja se oli tärkeintä! Poissa on myös kilot pysyneet, vaikka kesä meni syödessä :D tsemppiä! :)

  • Hanna sanoo:

   Moi Reetta, kiitos kommentista :)
   Kiva kuulla kokemuksista. Mulla on koko ajan kauhee nälkä, vaikka tässähän syödään aika paljon. Oon kai kyltymätön :D Mutta ekan viikon pudotus 1,6 kiloa – tästä on hyvä lähteä!

 • Kaveri vinkkasi tänään blogistasi, kehui hyväksi ja piti tulla kurkkaamaan! 😊 muutamia postaiksia ehdin jo lukea ja palaan varmasti ajan kanssa uudestaan! Minulla on myös kaksoset, kohta puolitoista vuotiaat tytöt. Itse vedin jutan superdieetin vuosi sitten ja sen syksyn aikana sain 13 kiloa pois! Eikä ole tullut takaisin. Kova työ kannattaa, tsemppiä projektiin! :)

  • Hanna sanoo:

   Kiitos Paula, kiva kun tulit visiitille :)
   13 kiloa, wow! Tuollaiset tarinat kyllä kannustaa jatkamaan!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.