MARMATUSTA SÄNGYN POHJALTA - soppaa ja sirkushuveja

MARMATUSTA SÄNGYN POHJALTA

Mikään ei oo kurjempaa kuin olla kipeenä. Paitsi olla kipeenä ja raskaana.

sick / Soppaa ja sirkushuveja

Taitaa olla stressi ja apua-kaikki-muuttuu-niin-nopeastiahdistus, kun meikäläisen kaatoi sängyn pohjalle.

Eilen oli aamulla herätessä vähän sellainen ”onkohan flunssa tulossa” -fiilis. Reippaana kuitenkin söin aamupalat ja menin töihin, mutta se fiilis tuntui vaan kasvavan kasvamistaan. Päätin puolilta päivin häippästä toimistolta ja luultavasti juuri kreivin aikaan. Koskaan ei ole kotimatka tuntunut niin pitkältä. Joka askeleella teki mieli karjaista kun liitoskivut olivat sitä luokkaa. Ratikassa oksetti, nokka vuoti ja korvissa humisi. Kotona kuumemittari kipusi aika vauhdilla yli 38 asteen, mutta pari panadolia ja muutaman tunnin unet saivat sen laskemaan taas normaalilukemiin. Siinähän se ilta sitten menikin, horroksessa elämäni pahimmasta närästyksestä kärsien. Jaakko pääsi vasta illalla myöhään töistä, mutta toi tullessaan nepskuruokaa, jota sain ihan kiitettävästi syötyäkin. Edelleen tänään olo on aika jyrän alle jäänyt, mutta kuume on pysynyt poissa.

Näin kai se oma keho pistää stopin kaikelle kreisille sekoilulle, jos ei itse osaa ottaa iisimmin. Takaraivossa kolkuttaa lauantaiset häät ja alkuviikkoon sijoittuva muutto – kuka järjestää ja kuka pakkaa?! Jaakko on illat duunissa eikä noi meikäläisenkään hommat tekemällä loppuis. Tietysti tärkeintä on nyt kuunnella itseään ja pitää huolta masussa kasvavista vauvoista. Tyypit ovat muuten ihan ihmeissään, kun mutsi vaan makaa. Monoa tulee niin maan perkuleesti.

6 Kommentit
 • Niina sanoo:

  Hei, ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. Mielenkiinnosta tietty kun itselläni on nyt juuri 6-vuotta täyttäneet kaksoset, poika ja tyttö. Millä viikoilla olitkaan kun vielä huseeraat töissä ja kaikkea :)? Tsemppiä kovasti ja paranemista!

 • Niina sanoo:

  Niin tuollahan se isolla luki ne viikot. Olet kyllä reipas! Itse makoilin jo selkäkipujen takia sairaslomalla vkolta 26… vaikka muuten raskaus meni oikein hyvin.

  • Nanna sanoo:

   Get well!

  • Hanna sanoo:

   Moi Niina, tervetuloa lukijaksi :)
   Teidän tuplat on sit jo isoja muksuja ja vauva-aika kultainen muisto vain :P
   Viikko 30 alkoi tänään. Aina välillä on superreippaita päiviä ja sit toisinaan ei meinaa jaksaa mitään. Mutta vielä porskutetaan!

 • Kiku sanoo:

  Pikaista paranemista, raskaus ja varsinkin äitiys muuttaa koko sairastamisen käsitteen, ikävä kyllä :/ Lepoa ja parempia vointeja!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.