MEIDÄN EKA ISÄNPÄIVÄ - soppaa ja sirkushuveja

MEIDÄN EKA ISÄNPÄIVÄ

isänpäivä 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

isänpäivä 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

isänpäivä 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

isänpäivä 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

isänpäivä 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

Olipas meillä kiva sunnuntai. Sellainen kunnon perhepäivä. Jaakon eka isänpäivä.

Aamulla tein shaksukapitsaa Kaikki äitini reseptit -blogin ohjeella (paitsi pohjan tein tällä omalla luottoreseptillä), josta kunnon maitoaivona unohdin tietysti fetajuuston. Hyvää se oli silti. Lisäksi puristin mehua porkkanoista ja appelsiineista, keitin kahvit ja kaadoin lasiin proseccoa. Vein vaavit iskän kainaloon ja tarjoilin aamupalan sänkyyn. Lahjaksi Muikut välttämättä halusivat tilata Lumoanin kauniin hopealaatan heidän nimillään. Kortista tuli tänä vuonna digitaalinen kun tulostimen muste olikin loppu.

Iltapäivällä suuntasimme Jaakon vanhemmille isänpäiväkahveille. Olin leiponut astetta terveellisemmän suklaakakun (ilman gluteenia ja sokeria), joka napattiin mukaan. Onneksi tarjolla oli muutakin herkkua – meni nimittäin Muikkujen serkun naama nurinkurin kun Hanna-tädin terveyskakkua maistoi. Se ilme olisi pitänyt saada tallennettua, priceless!

Iltasella siskon mentyä nukkumaan kaivautui kukkuja-Hugo isin kainaloon katsomaan ameriikkalaista jalkapalloa. Tässä kohtaa täydellinen vaimo olisi vielä tarjoillut lastensa isälle olutta ja sipsiä, mutta hei – ei sitä rimaa pidä liian korkealle asettaa ensimmäistä äitienpäivää ajatellen.
isänpäiväkortti 2015 / Soppaa ja sirkushuveja

4 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.