MEIDÄN PERHEEN LAHJATOIVEET - soppaa ja sirkushuveja

MEIDÄN PERHEEN LAHJATOIVEET

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Joulu on jo kirjaimellisesti ovella. Tässä vielä muutama joululahjavinkki, jotka olen kasannut omien toiveidemme pohjalta. Ehkäpä löydät tästä jotain ideoita teidänkin pukinkonttiin!

Olgan toiveet:

 

Olga xmas wish list

 

Lastenhuoneen sisustus on yhä hyvin vaiheessa, joten Olgan toivelistalta löytyy hauska ananasvalaisin Goodnight Lightilta sekä Bloomingvillen kauniit seinähyllyt. Sormiruokailua rakastavalle vauvalle kaikenlaiset muumiastiat on must! Tuttimuijalla ei ole ikinä liikaa tuttinauhoja ja tämä söpö Done by Deerin tuttinauha on samalla uniriepu. Pehmeistä paketeista voisi löytyä vaikka Majvillanin söpöt lakanat, huppupyyhe tai nätti body.

Hugon toiveet:
Hugo xmas wish list

 

Isoveikan kollaasiin kertyi aika monta pehmeää toivetta. Äiti on tykästynyt Molon värikkäisiin bodyihin ja Popupshopin jumpsuitteihin. Vauhdilla kasvavalle jäbälle on yökkärit alkaneet jäämään pieniksi ja myös sopivista pöksyistä on kohta pula. Coston lätsä olisi yybersöpö meidän nappisilmällä! Tietysti Hugon toivelistalta löytyy myös samistelupussilakanat sekä huppupyyhe. Aamupuuro olisi kiva syödä Muumi-kulhosta ja toivottavasti lumiseen talveen olisi hauska saada vauva-Stiga.

Äidin toiveet:

 

Mama xmas wish list

 

Mutsin toiveissa on jo monena vuonna ollut huopikkaat ja lapikasfanina olenkin aivan totaalisen rakastunut kotimaisen Töysän kenkätehtaan Arctips huopalapikkaisiin. Toinen kotimainen rakaus on Vimma, joten paketista voisi paljastua musta-harmaat Maailma muovautuu -legginsit. Myös kaunis, mutta lämmin talvitakki olisi ihana. Kodin seinät kaipaavat yhä tauluja, joten esimerkiksi Ylva Skarpin juliste olisi mainio lahja. Astiahullun toivelistalta löytyy mm. Iittalan Sarjaton-kahvikuppeja, Marimekon teekannu ja kultapäällysteiset aterimet. Myös iso puinen leikkuulauta olisi keittiössä tarpeen.

Isin toiveet:

 

Daddy xmas wish list

 

Pakollisten kalsareiden lisäksi meidän perheen isi toivoo uutta taskuun mahtuvaa lompakkoa sekä lintujen ruokkimiseen talipalloripustinta. Kaksosten isälle iskee aika ajoin väsymys, joten myös hyvä kahvi, Chemex  ja pannunalunen olisi pop, puhumattakaan torkkupeitosta. Ulkoiluun sopiva lämmin takki tulisi myös tarpeeseen.

Miltä teidän perheen toivelista näyttää – oliko yhtäläisyyksiä?
2 Kommentit
Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.