MELKEIN KAKSIVUOTIAIDEN KYLPYHETKI - soppaa ja sirkushuveja

MELKEIN KAKSIVUOTIAIDEN KYLPYHETKI

 

Hevea Kawan ankka / Soppaa ja sirkushuveja

Hevea Kawan ankka / Soppaa ja sirkushuveja

En voi uskoa, että nämä mun rakkaat pikkuvintiöt täyttää huomenna kaksi vuotta! Muistan heidän syntymäpäivänsä kuin eilisen (no okei, aika paljon aukkojakin muistikuvissa on) ja niin kliseistä kuin se onkin, on aika mennyt kuin siivillä. Onneksi, kuten lähikauppamme myyjä totesi, kaksosten äiti itsekin.

Kaksivuotiaat taaperot on jo ihan hirmuisen fiksuja. Ja myös välillä aivan mahdottoman pönttöpäisiä. He ovat toistensa parhaat kaverit ja pahimmat riitapukarit. Aina pitäisi saada juuri se lelu (tai lapio tai puukalikka tai kylpyankka tai vispilä) kuin sisaruksella, eikä oikeastaan edes auta, jos tarjoaa toista tismalleen samanlaista. Ihan huono. Toisella on parempi.

Omaa tahtoa alkaa olla vaikka muille jakaa. Olgan uusi lempilause on ”mie ole tässä”, kun pyydän häntä lähtemään jonnekin. Samalla hän taputtaa itseään rintaan. Että koita siinä sitten lähteä pois kylpemästä. Kylmä kylpyvesi on tosi jees. Ja spagettijalat. Mutta onneksi hassuja hetkiä ja iloa on niin paljon, että kaikki kiukuttelut unohtuu hetkessä.

Huomenna he ovat kaksi ja menevät päiväkodin kanssa Sealifeen. Hyvin sattui synttäripäivälle.

 

PS. Saattaisi olla aika siirtyä astetta isompiin vannoihin, vai mitä ootte mieltä?

*Kuvissa näkyvät Hevean Kawan -ankat saatu Kiddexiltä. Ankat ovat 100% luonnonkumia ja kasviväreillä värjättyjä, turvallisia ja ympäristöystävällisiä kylpy- ja puruleluja.*

4 Kommentit
 • Tiiana sanoo:

  Meillä mies teki betonipaljuista, siis sellaisista isoista mustista, kylpyammeet lapsille. Kun mulla oli pitkään nosto kielto niin porasi ammeisiin alareunaan reiät ja laittoi hanat. Ihan valtavan kätevät ja ekaluokkalaiseksi asti kelpasi esikoisellekin.

  • Hanna sanoo:

   No just sellaisia katselin viimeksi Tokmannilla! Hyvä kuulla että toimivat :) Kätevältä kuulostaa myös toi hanasysteemi.

 • Voi miten ihanat kuvat! <3 Meillä on alku ollut vauvan kanssa aika itkuista ja täytyy sanoa, että oikein toivon, että aika menisi kuin siivillä pari kuukautta, jotta vatsavaivat olisivat historiaa ja pääsisin aidosti nauttimaan vauva-arjesta. Teidän pikkuisille hurjan hyvää synttäriä!

  p.s. Kyllä sen ajan täytyy aika nopeasti mennä, sillä muistan minäkin vielä kun kaksoset syntyivät. Siitähän on ihan vain hetki!

  • Hanna sanoo:

   Tsemppiä Huli teille <3 Aika kyllä onneksi ja valitettavasti menee hirmuista vauhtia.

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.