#MEOLLAANLIFIE - soppaa ja sirkushuveja

#MEOLLAANLIFIE

Lifie / Soppaa ja sirkushuveja

lifieblogeja / Hannan soppa

Olettekin ehkä jo törmänneet kahteen uuteen blogimaailman portaaliin suosikkiblogeissanne surffaillessa. Viime keväällähän Blogirinki Media ja Indiedays löivät hynttyyt yhteen ja sen seuraksena Indiedays-portaalin rinnalle on nyt avattu lifestylekanava Lifie ja ruokabloggaajien Foodlover.

Soppaa ja sirkushuveja -blogin yläreunassa lukee nyt siis Lifie. Lifie on ikäänkuin naistenlehti verkossa: se viihdyttää, mutta herättää myös ajatuksia ja keskustelua. Joukkoon mahtuu monenlaista toinen toistaan laadukkaampaa blogia. Osa kirjoittaa perheestä, osa sisustuksesta, osa ottaa kantaa poliittisimpiin asioihin. Kaikenlaista ihanaa lifestylea ja juuri sopivasti hömppää. Kannattaa ottaa Lifie-sivu seurantaan – näiden yli 160:n blogin joukosta löytää aina mielenkiintoista uutta luettavaa.

Puutalobaby-blogin Krista heitti Lifie-bloggaajille haasteen esitellä omat viisi suosikkia uuden portaalin blogien joukosta. Helpommin sanottu kuin tehty. Mutta pitkällisen harkinnan jälkeen: tässä viisi superkivaa ja toisistaan aikalailla eroavaa blogia, joita olen osaa seurannut jo pitkään ja osaan vasta tutustunut.

Täyttä elämää / Soppaa ja sirkushuveja

Täyttä Elämää -blogissa viehättää eritysesti kauniin tunnelmalliset kuvat. Kivoja pieniä sisustusjuttuja ja jotenkin niin ihanan harmonisen oloista elämää. Katso nyt vaikka tätä postausta Lauantaiaamunaaina ei tarvita pitkiä jaaritteluja, muutama kaunis kuva riittää.

Voikukkapelto / Soppaa ja sirkushuveja

Voikukkapelto on itselleni hieman uudempi tuttavuus, mutta blogi on kyllä vienyt mennessään ja vanhatkin postaukset on luettu tarkkaan. Nää tyypit asuvat vanhalla rautatieasemalla (NIINPÄ!!!) ja koti on ihanasti sisustettu. Ja tällaisena aloittelevana viherpeukalona kaikenlainen puutarhurointi kiinnostaa, sitä Voikukkapellosta löytyy myös. Kesäfiiliksiin voi palata vaikka tämän Pihatunnelmissa -postauksen myötä.

Missä olet Laura? / Soppaa ja sirkushuveja

Rakastan tämän naisen tyyliä kirjoittaa. Hänen postauksiinsa voi sukeltaa pitkiksi ajoiksi. Tamperelaisleidin kynä on terävä ja teksti suoraa, syvällistä, joskus ihanan pinnallista, sarkastista ja ihan törkeän hauskaa. Lue vaikka postaus Hieronta helvetistä, niin tiedät mitä tarkoitan. Missä olet Laura? on vastikään siirtynyt omilleen Lilysta ja hänen vanhat postauksensa löytyvät siis sieltä.

Kaksi rumaa ja pari kaunista / Soppaa ja sirkushuveja

Kaksi rumaa ja pari kaunista on elämänmakuinen, hersyvä ja kaunis nuoren naisen blogi. Sitä sellaista perhelaifstailia parhaimmillaan. Tykkään kovasti kaimani Hannan tyylistä kuvata ja kirjoittaa, ja hänen tyylistään noin muutenkin. Ja katsokaa nyt mikä ihana masu on äitiyslomalaisella, tässähän melkein tulee vauvakuume.

Hernepensaskujanne / Soppaa ja sirkushuveja

Ja kun siitä aloittelevasta viherpeukaluudesta oli puhe, niin Hernepensaskujanne se vasta onkin viherpeukaloinnin mestari! Ihan kateeksi käy heidän upeaa potageriaan ja kesäistä kukkaloistoaan, puhumattakaan kodistaan – vanhasta kansakoulusta. Blogi on täynnä lähes räävitöntä puutarhapornoa, jota katsellessa omat hortonomihaaveet vain kasvavat kasvamistaan. Seuraavaksi voisin hankkia Suloisia syklaameja.

Oliko tuttuja blogeja? Lifie-kollegat, ei muuta kuin omia suosikkeja listaamaan. I know, se on vaikeaa, mutta näitä #meollaanlifie-postauksia on tosi kiva lukea!

Tilaa päivitykset sähköpostiin!

Liity 7 tilaajien joukkoon

bloglovin:
Hannan soppa
klikkaa tästä ruokablogiini!
.